30 / 04 / 2024

Ziraat Bankası kartı sahiplerine müjde! Herkese 250 TL verilecek

Ziraat Bankası kartı sahiplerine müjde! Herkese 250 TL verilecek

Ziraat Bankası kartı olan vatandaşlara güzel haber geldi. Banka tarafından hayata geçirilen kampanyaya göre Bankkart POS’undan tek seferde yapacağınız 400 TL ve üzeri her taksitli alışverişe 50 TL, toplamda 250 TL Bankkart Lira verilecek.



Bankalar müşterilerini elde tutma yarışına girdi. Kimi bankalar yeni müşterilerine uygun şartlarda kredi verirken, kimi bankalar da kendi müştelerinin çeşitli alanlarda kullanabilmeleri adında para puan kampanyaları düzenliyor. İşte bu bankalardan biri de Ziraat Bankası oldu. Ziraat Bankası, kendi kartlarını kullanan müşterilere para puan verme kararı aldı. 

Ziraat Bankası Bankkart tarafından çok önemli bir kampanya başlatıldı. Banka tarafından yapılan duyuruda 20 Temmuz – 31 Ağustos 2022 tarihleri arasında Bankkart ile Bankkart anlaşmalı e-ticaret üye işyerlerimizde Bankkart POS’undan tek seferde yapacağınız 400 TL ve üzeri her taksitli alışverişinize 50 TL, toplamda 250 TL Bankkart Lira verileceği belirtildi. Ayrıca banka tarafından yapılan duyurda kampanyanın 20 Temmuz – 31 Ağustos 2022 tarihleri arasında geçerli olup, Kampanyaya katılmak için Bankkart Mobil uygulamasından “Kampanyaya Katıl” butonu tıklanmalı veya ETICARET250 yazıp 4757’ye SMS gönderilmesi gerektiği ifade edildi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön