16 / 05 / 2024

Akbank Kart sahiplerine müjde! Hesaplara 80 lira yüklenmeye başlandı

Akbank Kart sahiplerine müjde! Hesaplara 80 lira yüklenmeye başlandı

Akbank kart sahiplerine müjdeli bir haber geldi. Kullanıcılara bir kampyan kapsamında 80 TL chip para ödenecek.



Akbank kart sahiplerine özel bir fırsat tanındı ve kampanya kapsamında kartlarına 80 TL chip para yükleniyor. Ayrıca kampanyanın ay sonuna kadar süreceği, her market, manav, kasap ve şarküteride yapacağınız ikinci ve sonraki 250 TL'lik alışverişlerinizde, ödemeyi kart ile yaptığınızda toplam 80 TL kazanılacağı da açıklanmış durumda. 
 
 
80 TL Verilecek
 
Akbank, kampanya kapsamında yapılacak ikinci ve sonraki 250 TL'lik market, manav, kasap ve şarküteri harcamalarınız için promosyon kapsamında toplam 80 TL chip para yükleneceğini ilan etti. İlanın 1-31 Temmuz 2022 tarihleri ​​arasında geçerli olduğu ifade edildi. 
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön