06 / 07 / 2024

Akbank Kart sahiplerine müjde! Hesaplara 80 lira yüklenmeye başlandı

Akbank Kart sahiplerine müjde! Hesaplara 80 lira yüklenmeye başlandı

Akbank kart sahiplerine müjdeli bir haber geldi. Kullanıcılara bir kampyan kapsamında 80 TL chip para ödenecek.



Kampanya Koşulları
 
Promosyon 1 Temmuz - 31 Temmuz 2022 tarihleri ​​arasında geçerli olacak. Programa uygun olarak asıl Akbank Kart'ınız ile market, manav, kasap ve şarküteri şubelerinden ikinci ve sonraki 250 TL'lik alışverişlerinizi tek seferde yaptığınızda toplam 80 TL almanız mümkün. 
 
Kampanyadan sadece açık perakende asıl Akbank Kart sahipleri yararlanabilecek Diğer müşteriler promosyon için uygun değildir. Axess, Wings, Free, ticari ve ek kartlar ile yapılan alışverişler kampanyaya dahil olmayacak. Kampanya, yalnızca aynı iş yerinden aynı gün içinde tamamlanan ilk işlemi sayacak.

ATM işlemleri, nakit işlemleri, EFT/Havale transferleri, ön ödemeli kart ve cüzdanlara para yükleme, mail ve telefon talimatı, fon alış ve satış, BES işlemleri, talimatlı ve talimatsız fatura ödemeleri, SGK/vergi ödemeleri, chip-para işlemleri kampanyaya dahil olmayacak.

Kampanya kazançları olan ödüllerin yüklenmesi anında hem kartın hem de kartın bağlı olduğu hesabın açık olması gerekiyor. Katılım için gönderilen SMS, operatörün tarifesine göre faturalandırılacak.  Bir iptal veya geri ödeme işleminde ödül kazanan kişi, kazancını geri alacak. Kampanyayı durdurma, değiştirme veya sonlandırma hakkı her zaman Akbank T.A.Ş'a aittir.
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön