27 / 04 / 2024

Yüzde 50 EK ZAM KAPIDA! Emeklilere çifte müjde, hesaplara 10 bin, 20 bin TL arasında ödeme yatırılacak!

Yüzde 50 EK ZAM KAPIDA! Emeklilere çifte müjde, hesaplara 10 bin, 20 bin TL arasında ödeme yatırılacak!

Milyonlarca kişinin gözü kulağı emekli maaş zamlarına çevrildi. Yüzde 50 EK ZAM KAPIDA! Emeklilere çifte müjde, hesaplara 10 bin, 20 bin TL arasında ödeme yatırılacak. 



SSK Bağkur emeklisine müjdeler peş peşe gelecek. Bankalar, emekliler için cazip teklifler sağlayarak onları müşteri olarak kazanmayı hedefliyor. Emekliler için beklenen Ekim ayı sonunda geldi.

Emekliler için bu ay, maaş artışlarından ziyade promosyon ve ikramiyelerde de önemli gelişmelere sahne olması bekleniyor. 

Ahaber'de yer alan detaylara göre, yüzde 50 zam+ ikramiye+ ek ödeme sağlanacak. Emekli vatandaşlar için Ocak ayı, her sene büyük bir heyecan ve beklentiyle karşılanırken, bu sene bankaların promosyon rekabeti de gündeme geldi.

Milyonlarca emekli tarafından takip edilen son açıklamalarının yanı sıra, hangi bankaların emeklilere en yüksek promosyonları verdiği merak ediliyor.  

Yüzde 50 EK ZAM KAPIDA! Emeklilere çifte müjde, hesaplara 10 bin, 20 bin TL arasında ödeme yatırılacak!

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN EMEKLİ ZAMMI AÇIKLAMASI!

TBMM Genel Kurulu yeni yasamanın açılışı için düzenlenen törende bir araya geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yeni yasama yılı açılışında konuşma gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, emekli zammı düzenlemesine dair olarak, yeni dönemde milyonca kişiyi ilgilendiren önemli düzenlemeler için mesai yapılacağını bildirdi.

Emeklilerden gençlere kadar toplumun her kesimine özel yasal düzenlemelerin teker teker hayata geçirileceği müjdesini veren Erdoğan, "Meclis'in bu dönem en önemli mesaisi ise yeni ve sivil anayasa olacak. İlk yasa tekliflerinden biri emekli maaşlarına yapılacak düzenleme olacak" dedi. Erdoğan, "Aile Bankasından gençlere özel desteklere kadar birçok yasal düzenleme görüşülecek." ifadelerini kullandı.

20 BİN TL PROMOSYON MÜJDESİ YOLDA

Yeni dönemle beraber, Bağ-Kur, SSK, memur emeklileri ve EYT emeklileri için sağlanan promosyon destekleri rekor bir artış bekleniyor.

Pek çok banka şu an da emekli promosyonlarını 10.000 Türk Lirasına kadar çıkardı. Fakat çalışmalara başlayan bankalarda yeni promosyon ücreti bekleniyor. İşte bankaların vereceği promosyon ücreti.

Milyonlarca emekli için sağlanan promosyon miktarının 20.000 liraya kadar yükseltileceği bekleniyor. Böylece finansal olarak daha sağlam bir zeminde olmalarına katkı sağlayacak.

Yüzde 50 EK ZAM KAPIDA! Emeklilere çifte müjde, hesaplara 10 bin, 20 bin TL arasında ödeme yatırılacak!

CUMHURİYET BAYRAMI İKRAMİYESİ GÜNDEMDE

Yaklaşık 16 milyon emekli Kurban ve Ramazan bayramlarında 2 kez ikramiye alıyor. Bu yıl Cumhuriyet'in 100. Yılı dolayısıyla, 3'üncü ikramiye ödenmesinin gündeme geldiği iddiaları özellikle sosyal medyada konuşuluyor.

EMEKLİLERE CUMHURİYET BAYRAMI İKRAMİYESİ VAR MI?

Emekliye Cumhuriyet Bayramı'na özel 100. yıl ikramiyesi gündemde konuşulmaya devam ediyor.

Bu çerçevede Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çalışma yapılması talimatı verdiği  Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ve Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın hazırlıklara başladığı öğrenildi.

Yapılan çalışma Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sunulacak. Tek seferlik ödenecek ikramiyenin 5 bin Türk Lirası olması bekleniyor.

Karayolları, İstanbul ve Kocaeli'de 3 gayrimenkul satacak!

Dolar/TL kuru zirvede! Dolar haftanın ilk işlem gününde tarihi yükselişini sürdürüyor! 2 Ekim dolar alış satış fiyatı

Emekliye ve memura dev zam müjdesi: En düşük memur emeklisi maaşı 14.814, SSK, BağKur emeklisi maaşı 11.250 TL! 


Geri Dön