Kent Haberleri

Ziraat Bankası müşterileri dikkat! Ziraat Bankası’nın bu duyurusu gündeme bomba gibi düştü!

Kamu ve özel bankalar müşterilerini memnun etmek için peş peşe yeni kampanya haberleri veriyor. Türkiye’nin en büyük bankalarından Ziraat Bankası da bu kapsamda müşterilerini sevindirecek kampanyasını duyurdu. Banka aynı zamanda, kampanyanın detaylarını ve başvuru koşullarını da paylaştı

Ziraat Bankası, müşterilerine bir duyuru yaparak yapılacak işlemler sonucu 300 lira hediye edeceğini duyurdu. Banka aynı zamanda, kampanyanın detaylarını ve başvuru koşullarını da paylaştı.

Ziraat Bankası yeni duyurduğu kampanyayla her ek kart için 100 lira hediye edeceğini ve bu işlemi en fazla üç defa yapılabileceğini yani kampanyanın toplam üç ek kart için geçerli olduğunu duyurdu. Ziraat Bankası’nın büyük ses getiren kampanyasının 31 Mart 2023 tarihine kadar geçerli olacağı belirtildi. Ziraat Bankası müşterilerine verilen bu ayrıcalıktan hemen yararlanmak için başvuru yapmak gerektiği öğrenildi. Başvuru esnasında gerekli koşulları sağlayan müşteriler bu hizmetten faydalanabilecek. Ek kart başvurusu yapan ve kampanya katılım koşullarını sağlayan müşteriler için bu 300 lira değerindeki ödeme gerçekleştirilecek.

İşte detaylar...

 

 KATILIM KOŞULLARI 

Ziraat Bankası, 300 lira kazanmak için müşterilerin kampanyaya katılım koşullarını sağlaması gerektiğini duyurdu. Buna göre belirlenen şartlar sağlandığı zaman müşteriler için bu ödeme gerçekleştirilecek. İşte Ziraat Bankasının verdiği 300 liralık hediye kampanyasının katılım koşulları:

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Diyanet İşleri rekor sayıda personel alımı yapacak! Süresi dolmadan başvurun!

Çocuklu ailelere müjde! Aile Bakanı Derya Yanık yeni destek ödemesini duyurdu! 5.100 TL hesaplara yatacak!

Evin depreme dayanıklı olup olmadığı nereden anlaşılır?