05 / 05 / 2024

Ziraat Bankası müşterilerine bu kadar para hediyesi verecek! Sonra duymadım görmedim demek yok

 Ziraat Bankası müşterilerine bu kadar para hediyesi verecek! Sonra duymadım görmedim demek yok

Ziraat Bankası tarafından müşterilerine yönelik önemli bir kampanya başlatıldı. Banka müşterilerine para hediyesi verecek. Miktarı az bulanlar da var ama işte detaylar...



Ziraat Bankası, web sayfası üzerinden müşterileri için önemli bir açıklama yaptı. Çeşitli sektör için kampanyalarını sıralayan banka yeni bir duyuru yaptı. Buna göre Ziraat Bankası müşterilerine 100 TL hediye edileceği ama kampanyanın ay sonunda sona ereceği açıklandı. 30 Kasım tarihinde sona erecek kampanya detayları haberimize eklendi.

100 TL PARA HEDİYESİ VERİLECEK 

Banka yaptığı açıklamasında kozmetik sektör için yapılacak her 250 TL’lik alışverişlerinde 35 TL, toplam da ise 100 TL Bankkart TL hediye edileceğini ifade etti. Kampanya 1 Kasım tarihinde başlamış olup 30 Kasım tarihinde sona erecek.

Banka yaptığı açıklamasında, “1-30 Kasım 2022 tarihleri arasında Bankkart’ınız ile Kozmetik, Kuaför ve Güzellik Salonları üye işyerlerimizde tek seferde yapacağınız her 250 TL ve  üzeri işleminize 25 TL, toplamda 100 TL Bankkart Lira verilecektir” ifadelerine yer verdi.


Geri Dön