Mortgage

Ziraat Bankası resmen açıkladı! Aylık 15 bin 861 TL’lik taksitlerle 2.5 milyon TL'lik konut kredisi müjdesi!

Ziraat Bankası’ndan hayalindeki konuta kavuşmak isteyenler için aylık 15 bin 861 Türk Lirası taksitle 2.5 milyon liralık konut kredisi müjdesi geldi. İşte Ziraat Bankası konut kredisi kampanyası ile ilgili tüm merak edilenler…

En çok tercih edilen kamu bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası başlatmış olduğu ortak konut kredisi kampanyası ile düşük taksitlerle kredi imkanı sunuyor. 

Peki ev almak isteyen pek çok kişi tarafından merak edilen ve araştırılan Ziraat Bankası ortak konut kredisi nasıl kullanılır? Ziraat Bankası konut kredisi için açıklanan faiz oranları yüzde kaç?

 

Ev fiyatlarının giderek daha da artması kira öder gibi konut sahibi olmayı da neredeyse imkansız kılarken, Ziraat Bankası’ndan da hem düşük faizli hem de ortak konut kredisi müjdesi geldi. 

Pek çok kişi tarafından merak edilen ve araştırılan söz konusu kampanya kapsamında ortak konut kredisi kullanılabiliyor. Böylece ödenecek kredi yükü paylaşılacak ve kişi başına düşen ödeme miktarları da azalıyor. 

 

 
ZİRAAT BANKASI ORTAK KONUT KREDİSİ BAŞVURULARI EYLÜL 2024


Yeni bir konut sahibi olmak isteyenler tarafından merak edilen ve arama motorlarında da sık sık araştırılan Ziraat Bankası ortak konut kredisi kampanyası, birden fazla kişinin gelir beyanıyla yüksek tutarlı kredi taksitlerini kolay bir biçimde ödeme imkanı sağlıyor. Söz konusu krediyi en az 2, en fazla 5 kişi ortak olarak kullanabiliyor. 

Ziraat Bankası ortak konut kredisi kampanyasından yararlanmak için;
En az 2, en fazla 5 kişi düzenli gelire sahip olmalı ve söz konusu bu krediye ortak başvuru yapması gerekiyor. Bunun dışında ayrıca ortak konut kredisi, SPK lisanslı ekspertiz firmalarının belirlemiş o konut değerine göre veriliyor.

Söz konusu kredide Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu tarafından belirlenen  azami kredi tutarları dikkate alınıyor ve akabinde de kredi miktarları belirleniyor. Söz konusu kredinin teminatı olarak ise ipotek tesis ediliyor ve gerekirse ek teminat da talep edilebiliyor.




ZİRAAT BANKASI KONUT KREDİSİ FAİZ ORANI

Ziraat Bankası konut kredisi için aylık faiz oranını yüzde 3,09 olarak açıkladı.  Ziraat Bankası'ndan ortak konut kredisi çekmek isteyenler aylık 79.307,45 Türk Lirası taksit ödeyerek kredi çekebilirler. Eğer krediyi 5 kişi ortak şekilde  kullanırsa, kişi başına düşen taksit miktarı 15 bin 861,49 Türk Lirası olacak.
Ziraat Bankası ortak konut kredisi için başvurular Ziraat Bankası şubelerinden ya da resmi internet sitesi üzerinden yapılabiliyor. Gerekli belgelerle birlikte  başvurularınızı tamamlayıp ortak konut kredinizi kullanabilirsiniz.

 

Bakanlıktan çocuğu olanlara 8 bin 596 TL'lik destek müjdesi! İşte zamlı SED ödemeleri... 

'Konut piyasası çökecek' diyenlere inanmayın diyen Mert Başaran uyardı: Evlerinizi satmayın!

2025 yılı sonuna kadar 452 bin deprem konutu teslim edilecek!