Mortgage

Ziraat Bankası'ndan aylık 15 bin 861 TL taksitle 2.5 milyon TL'lik konut kredisi müjdesi!

En çok tercih edilen kamu bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası hayalindeki eve kavuşmak isteyenler için aylık 15 bin 861 TL taksitle 2.5 milyon TL'lik konut kredisi kullandıracak. İşte Ziraat Bankası konut kredisi kampanyası detayları...

En çok tercih edilen kamu bankaları arasında başı çeken Ziraat Bankası'nın ortak konut kredisi kampanyası düşük taksitlerle kredi imkanı sunuyor. Peki Ziraat Bankası ortak konut kredisi nasıl çekilir? Ziraat Bankası konut kredisi faiz oranları yüzde kaç?

Günümüzde konut fiyatlarının giderek daha da yükselmesi kira öder gibi konut sahibi olmayı da neredeyse imkansız bir hale getirirken, en çok tercih edilen kamu bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası'ndan da ortak konut kredisi kampanyası geldi. 

Söz konusu kampanya kapsamında ortak konut kredisi çekilebiliyor. Böylelikle kredi yükü paylaşılacak ve kişi başına düşen ödeme miktarı da azalıyor. 

 

ZİRAAT BANKASI ORTAK KONUT KREDİSİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Ev almak isteyenler tarafından merak edilen ve araştırılan Ziraat Bankası ortak konut kredisi kampanyası, çok fazla kişinin gelir beyanıyla yüksek tutarlı kredi taksitlerini kolay bir biçimde ödeme imkanı sağlıyor. Söz konusu krediyi en az 2, en fazla 5 kişi ortak şekilde kullanabiliyor. 

Ziraat Bankası ortak konut kredisi kampanyasından faylanabilmek için;
En az 2, en fazla 5 kişi düzenli gelire sahip olmalı ve söz konusu krediye ortak başvuru yapması gerekiyor. Bunun dışında ayrıca ortak konut kredisi, SPK lisanslı ekspertiz firmalarının belirlemiş o konut değerine göre veriliyor.

Söz konusu kredide Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu tarafından belirlenmiş olan azami kredi tutarları dikkate alınıyor ve akabinde de kredi miktarı belirleniyor. Söz konusu kredinin teminatı olarak ipotek tesis ediliyor ve gerekirse ek teminat da talep edilebiliyor.



ZİRAAT BANKASI KONUT KREDİSİ FAİZ ORANLARI EYLÜL 2024

Ziraat Bankası konut kredisi için aylık faiz oranını yüzde 3,09 şeklinde açıkladı.  Ziraat Bankası'ndan ortak konut kredisi çekmek isteyenler aylık 79.307,45 TL taksit ödeyerek kredi çekebilirler. Eğer krediyi 5 kişi ortak olarak kullanırsa, kişi başına düşen taksit miktarı 15 bin 861,49 TL olacak.

Ziraat Bankası ortak konut kredisi için başvurular Ziraat Bankası şubelerinden veya internet üzerinden yapılabilir. Gerekli belgelerle beraber başvurularınızı tamamlayıp ortak konut kredinizi kullanabilirsiniz.

Milyonlarca emekliye kara haber: Maaş zamları çok düşük olacak, çalışandan kesinti yapılacak! 

BES sözleşmesinde devlet katkısı ne zaman yatar?

TEB emekli promosyonu Eylül 2024! Hesaplara yatırılacak paralar peş peşe açıklandı!