Mortgage

Ziraat Bankası'ndan aylık 17 bin 739 TL taksitle 2.5 milyon TL'lik konut kredisi kampanyası!

Ziraat Bankası hayalindeki eve kavuşmak isteyenler için aylık 17 bin 739 TL taksitle 2.5 milyon TL'lik konut kredisi kullandıracak. İşte Ziraat Bankası konut kredisi detayları...

En çok tercih edilen kamu bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası'nın ortak konut kredisi kampanyası düşük taksitlerle kredi imkanı sunuyor. Peki Ziraat Bankası ortak konut kredisi nasıl kullanılır? Ziraat Bankası konut kredisi faiz oranlarında son durum ne? 

Günümüzde konut fiyatlarının giderek daha da artması, kira öder gibi konut sahibi olmayı neredeyse imkansız bir hale getirirken, Ziraat Bankası'ndan da ortak konut kredisi kampanyası geldi. 

Söz konusu kampanya kapsamında ortak konut kredisi çekilmesine imkan sağlanacak. Böylece, kredi yükü paylaşılacak ve kişi başına düşen ödeme miktarı da azalmış olacak.

ZİRAAT BANKASI ORTAK KONUT KREDİSİ BAŞVURUSU

Ziraat Bankası ortak konut kredisi kampanyası, çok fazla kişinin gelir beyanıyla yüksek tutarlı kredi taksitlerini kolay bir şekilde ödeme imkanı sağlıyor. Söz konusu krediyi en az 2, en fazla 5 kişi ortak olarak kullanabiliyor. 

Ziraat Bankası ortak konut kredisi kampanyasından yararlanabilmek için;
En az 2, en fazla 5 kişi düzenli gelire sahip olmalı ve krediye ortak başvuru yapması gerekiyor. Bunun dışında söz konusu kredi, SPK lisanslı ekspertiz firmalarının belirlemiş o konut değerine göre veriliyor.
Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu tarafından belirlenmiş olan azami kredi tutarları dikkate alınıyor ve akabinde de kredi miktarı belirleniyor. Söz konusu kredinin teminatı olarak ipotek tesis ediliyor ve gerekirse ek teminat talep edilebiliyor.


ZİRAAT BANKASI KONUT KREDİSİ FAİZ ORANLARI

Ziraat Bankası konut kredisi için aylık faiz oranını yüzde 3,49 şeklinde açıkladı.  Ziraat Bankası'ndan ortak konut kredisi çekmek isteyenler aylık 88.695,76 TL taksit ödeyerek kredi çekebilirler. Eğer krediyi 5 kişi ortak olarak kullanırsa, kişi başına düşen taksit miktarı 17 bin 739 TL olacak.

Ziraat Bankası ortak konut kredisi başvuruları, Ziraat Bankası şubelerinden ya da internet üzerinden yapılabilir. Gerekli belgelerle beraber başvurunuzu tamamlayıp ortak konut kredinizi kullanabilirsiniz.

 

Ev sahibi ile iki yıllık kira sözleşmesi yapan kiracı vicdanına yenik düştü! Yüzde 25 kira artışı az!

Açlık sınırı 19 bin TL'yi, yoksulluk sınırı 65 bin TL'yi aştı! Asgari ücretle makas açıldıkça açılıyor! 

Kiralarda yüzde 25 sınırı kalktı, ev sahiplerinin kiracı kriterleri arttı! GBT bile isteyen var!