Mortgage

Ziraat Bankası'ndan aylık 19 bin TL taksitle 3 milyon TL'lik konut kredisi müjdesi!

Ekim ayı içerisinde başlattığı kampanyalarla  Ziraat Bankası için aylık 19 bin 33 Türk Lirası taksitle  3 milyon TL’lik konut kredisi veriyor. İşte Ziraat Bankası konut kredisi kampanyası Ekim 2024 detayları…

Ekim ayı içerisinde başlattığı kampanyalarla müşterilerinin yüzünü güldüren Ziraat Bankası’nın ortak konut kredisi kampanyası ile düşük taksitlerle konut kredisi imkanı sağlıyor.

Peki hayalindeki eve kavuşmak isteyenlerin gündeminde yer alan Ziraat Bankası ortak konut kredisi nasıl çekilir? Ziraat Bankası konut kredisi faizi yüzde kaç?

Gündemden düşmeyen gayrimenkul fiyatlarının sürekli olarak artması kira öder gibi konut sahibi olmayı da zorlaştırdı. Pek çok kişi bankalardan düşük faizli konut kredisi beklerken, Ziraat Bankası’ndan da hem düşük faizli hem de ortak konut kredisi müjdesi geldi. 


Ziraat Bankası tarafından başlatılan kampanya kapsamında ortak konut kredisi çekilebiliyor. Böylelikle ödenecek kredi yükü paylaşılıyor ve kişi başına düşen ödeme miktarları da oldukça azalıyor.



 
ZİRAAT BANKASI ORTAK KONUT KREDİSİ BAŞVURU DETAYLARI

Ziraat Bankası’nını 3.09 faiz oranıyla sunduğu  ortak konut kredisi kampanyası, birden fazla kişinin gelir beyanıyla yüksek tutarlı kredi taksitlerini kolay bir şekilde ödeme imkanı sağlıyor. Ziraat Bankası ortak konut kredisini en az 2, en fazla 5 kişi ortak olarak çekebiliyor.


Ziraat Bankası ortak konut kredisi kampanyasından faydalanabilmek için;
En az 2, en fazla 5 kişi düzenli gelire bir sahip olmalı ve söz konusu bu krediye de ortak bir başvuru yapmaları gerekiyor. Ayrıca bunun dışında ortak konut kredisi, SPK lisanslı ekspertiz firmalarının belirlediği konut değerine göre kullandırılıyor.


Tüm bunların dışında Ziraat Bankası ortak konut kredisinde Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu tarafından belirlenen azami kredi tutarları dikkate alınıyor ve akabinde de kredi miktarları belirleniyor. Ziraat Bankası ortak konut kredisinin teminatı olarak ise ipotek tesis ediliyor ve gerekirse ek teminat da talep edilebiliyor.

 

19 BİN TL TAKSİTLE 3 MİLYON TL KONUT KREDİSİ

 

Ziraat Bankası konut kredisi için aylık faiz oranını yüzde 3,09 şeklinde açıkladı. Ziraat Bankası'ndan ortak konut kredisi çekmek isteyenler aylık 95 bin 168,94 Türk Lirası taksit ödeyip bu krediyi çekebilirler. Eğer krediyi 5 kişi ortak olarak kullanırsa, kişi başına düşen taksit miktarı 19 bin 33,79 TL oluyor.

Düşük taksit tutarlarıyla dikkat çeken Ziraat Bankası ortak konut kredisi için başvurular Ziraat Bankası’nın tüm şubelerinden ya da resmi internet sitesi üzerinden yapılabiliyor. Gerekli belgelerle beraber başvurular tamamlanacak, ortak konut kredisi alınabiliyor. 

Emekliler emlak vergisinden muaf! Ödeme yapanlar parasını geri alabilecek!

Migros'ta bebek ürünlerinde 2 al 1 öde fırsatı! Prima 54'lü bebek bezi 632, Aptamil 350 gr devam sütü 379 TL! 

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve TMSF anlaşmıştı: Koruma Kurulu’ndan Basmane Çukuru için veto geldi!