27 / 04 / 2024

Ziraat Bankası resmen duyurdu! TC kimlik numarasıyla giden herkes faydalanabilecek

Ziraat Bankası resmen duyurdu! TC kimlik numarasıyla giden herkes faydalanabilecek

Ziraat Bankası tarafından Emeklinin Artısı kampanyası kapsamında Türk Telekom ile işbirliği yapıldı. Ziraat Bankası, maaşını Ziraat üzerinden alan emeklilere özel en yeni kampanyalarını duyurdu. İşte detaylar...



TC KİMLİK NUMARASIYLA MÜRACAAT ETMEK YETERLİ 

Kampanyadan yararlanmak için T.C. kimlik numaranızla birlikte en yakın Türk Telekom bayisine gitmek gerekiyor. Banka tarafından gerekli işlemler yapıldıktan sonra tüm emekliler Türk Telekom’dan yurtiçi her yöne 750 dakika, her yöne 750 SMS, 5 GB cepten internet, Türk Telekom mobil hatlarıyla sınırsız konuşma tarifesine 12 ay taahhütle 55 TL’ye sahip olabilecek!
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön