29 / 04 / 2024

Ziraat Bankası'nda hesabı olana 25000 TL! Bu habere dikkat!

Ziraat Bankası'nda hesabı olana 25000 TL! Bu habere dikkat!

Vatandaşlar nakit ihtiyaçlar olması halinde başvurunuzu gerçekleştirerek ihtiyaç kredisi alabileceğiniz bu kredi kampanyasından yaralanmak isteyen vatandaşlara



Kamu Bankası Ziraat Bankası üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunarak işlemlerini gerçekleştirecek olan kişiler banka kredi şartlarına uygun olması durumunda 36 ay vadeli olarak ihtiyaç kredisi olabilmektedir. Ziraat Bankası banka kredi politikalarına uygun olan vatandaşlar başvurularını banka şubeleri üzerinden yapabildikleri gibi eğer banka şubelerine gidecek zamanı yoksa ve bu bankada bir hesabı varsa hemen internet şifresi oluşturarak bankacılık işlemlerini internet üzerinden yapabilmektedir.

Ziraat Bankası nda hesabı olana 25000 TL! Bu habere dikkat!

Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi kampanyasına katılacak olan vatandaşların banka şartlarına uygun olmaları ile birlikte aynı gün içinde Kredi ödemelerini yapacağını da bilmesi gerekiyor. 

Ziraat Bankası üzerinden emekli maaşı alan vatandaşları ile birlikte sigortalı olarak çalışan vatandaşların katılabilecekleri bu kampanyalarda 25.000 TL kredi almanız durumunda ilk taksit ödemesini 45 veya 90 gün ertelemeli olarak da kullanabileceğinizi söylemek isteriz.

Editörün Notu: Bu haber 18 Ağustos 2022, saat 00.00'da yazıldı. An itibariyle dolar kuru 17 lira 96 kuruş, euro 18 lira 27 kuruş, altının gramı ise bin 22 TL değerindedir.

"Şimdi almayın" diyen İslam Memiş, gram altın için tarih paylaştı!

Ekonomist Remzi Özdemir borsada olacakları 1 gün önceden tek tek açıkladı!

Selçuk Geçer'den doların gidişatına ilişkin tarihi uyarı! 70 TL'yi görebilir


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön