18 / 05 / 2024

Ziraat Bankası'ndan emekliler hakkında flaş açıklama

Ziraat Bankası'ndan emekliler hakkında flaş açıklama

Ziraat Bankası'ndan emekli vatandaşlara yönelik önemli bir açıklama geldi. Ziraat Bankası'ndan emekli vatandaşlara yönelik sabitleme yapıldı. İşte konunun detayları.



Yeni yıl ile birlikte GSM operatörlerinin paket fiyatları da zamlandı. En düşük paket fiyatı neredeyse 100 TL’yi aştı. Ziraat Bankası bu pahalılıkta emekliye sunduğu kampanyası ile sadece 80’ye 3’lü paket tanımlayabilme fırsatı sundu.

Satın alınan paket içerisinde emekli Türk Telekom hat tarifelerine özel her yöne 750 dakika konuşma hakkı her yöne 750 sms ve 5 GB cepten internet fırsatı sunulmuştur. Türk telekomlular arası sınırsız konuşma hediye olarak ekleniyor.

Paket içerisinde sunulan faydadan yararlanmak isteyen banka müşterisi Türk Telekom hattına 12 aylık taahhüt vererek sahip olabilir. Ziraat Bankası tarafından emekli müşteriler için özel olarak oluşturulan kampanyadan faydalanmak isteyenlerin paket aboneliğini başlatması gerekiyor. Ziraat emekli fırsat 5 GB tarifesi kapsamında sunulan faydadan yararlanmak isteyenler sms ile başvuru yapabilir.

 


Geri Dön