21 / 05 / 2024

Ziraat Bankası'ndan kazanmak isteyenler için açıklama

Ziraat Bankası'ndan kazanmak isteyenler için açıklama

Ziraat Bankası'ndan bayram öncesi süper fırsatlar açıklanmaya devam ediyor. Banka tarafından yeni bir açıklama daha yapıldı.



Ziraat Bankası’nın sunmuş olduğu bu fırsattan yararlanabilmek için Ziraat Bankası müşterisi olmak gerekiyor. Ayrıca harcamaların TatilBudur üzerinden ve Bankkart POS cihazları ile gerçekleştirilmesi gerekmekte.

21 Haziran 2023’e kadar sürecek olan bu kampanyadan faydalanmak isteyenlerin bu tarihi kaçırmaması gerekiyor. Kişilerin yaptıkları harcamalar sonucunda kazanmış oldukları liralar, 30 Haziran tarihine kadar hesaplarına yüklenmiş olacak. Bu Bankkart Lira’lar 7 Ağustos 2023’e kadar kullanılabilecek. Bu tarihe kadar kullanılmayan paralar ise 8 Ağustos tarihinde geri alınacak.

Kampanyaya katılmak isteyen müşteriler, Bankkart Mobil uygulaması üzerinden gerekli işlemleri yapabilirler. Ayrıca kampanyaya SMS üzerinden de katılmak mümkün. Kişiler, 4757 numarasına “TATILBUDUR” yazarak SMS attıklarında katılma taleplerini iletmiş olacaklar. Yine bankanın internet sitesi üzerinden de kampanyaya başvuru yapılabilmekte.


Geri Dön