Ekonomi

Ziraat Bankası'ndan müjde! 17 Ocak 2023'e kadar vaktiniz var!

Türkiye'nin en çok tercih edilen kamu bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası resmi web adresinde kampanya detaylarını paylaştı. Bu kampanyanın isimi ise "Mobilya Alışverişlerinize Toplamda 500 TL Bankkart Lira" oldu.  Son tarih 37 Ocak 2023! Peki, kampanya ayrıntıları neler? İşte kampanya detaylBu kampanyanın isimi ise "Mobilya Alışverişlerinize Toplamda 500 TL Bankkart Lira" oldu

Türkiye'nin en popüler kamu bankalarından biri olan Ziraat Bankası kampanya detaylarını resmi internet sitesinde paylaştı. Bu kampanyanın isimi ise "Mobilya Alışverişlerinize Toplamda 500 TL Bankkart Lira" oldu. Ziraat Bankası,kampanyanın diğer detaylarını da internet sitesinden paylaşarak şu açıklamayı yaptı:

"7 Aralık 2022 - 17 Ocak 2023 tarihleri arasında Bankkart'ınız ile Bankkart anlaşmalı Mobilya sektöründe yer alan üye işyerlerimizde Bankkart POS'undan farklı günlerde ve tek seferde yapacağınız her 7.500 TL ve üzeri alışverişlerinizde 250 TL, toplamda 500 TL Bankkart Lira kazanma fırsatı!"

Peki, kampanya ayrıntıları neler? İşte kampanya detayları...

KAMPANYANIN BÜTÜN AYRINTILARI!

T.C. Ziraat Bankası A.Ş. ve Vatan Bilgisayar kampanya koşullarının tamamında değişiklik yapma ve kampanyayı durdurma hakkına sahiptir.

AYRINTILI BİLGİ İÇİN: https://www.bankkart.com.tr/

İstanbullular dikkat! Yılbaşında değişiyor! Bunu yapmayan faydalanamayacak!
Bakan Bilgin açıkladı! Emeklilikte yaşa takılanlar için EYT yaş sınırı, şartı olacak mı?
Ankara'da kritik görüşme! Türkiye, Rusya'dan yüzde 25 indirim isteyecek iddiası