08 / 05 / 2024

Ziraat Bankası'ndan son 2 gün uyarısı! 7 bin 500 TL bankkart lirayı sakın kaçırmayın!

Ziraat Bankası'ndan son 2 gün uyarısı! 7 bin 500 TL bankkart lirayı sakın kaçırmayın!

Mart ayı kampanyalarıyla müşterilerinin yüzünü güldüren Ziraat Bankası'nin bir kampanyasında daha son 2 güne girildi. İşte Ziraat Bankası'nın tam 7 bin 500 bankkart lira veren kampanyası ile ilgili detaylar...



En çok tercih edilen kamu bankaları arasında başı Ziraat Bankası başlattığı yeni kampanyalarla da müşterilerinin yüzünü güldürmeye devam ediyor. Ziraat Bankası'nin bir kampanyasında daha son 2 güne girilirken, kampanya detayları da pek çok kişi tarafından merak ediliyor.

Ziraat Bankası resmi web sitesi üzerinden yaptığı son dakika açıklamasında 7 bin 500 lira ödeme müjdesi verdi. Mart ayı başı itibarıyla başlamış olan söz konusu kampanya 2 gün sonra sona erecek. Ziraat Bankası'nın kampanya ile ilgili olarak paylaştığı detaylara göre FullTrip’te Otel ve Tur rezervasyonu yapanlara 7 bin 500 TL Bankkart TL verilecek. 

Ziraat Bankası ndan son 2 gün uyarısı! 7 bin 500 TL bankkart lirayı sakın kaçırmayın!

7 BİN 500 TL BANKKART LİRAYI KAÇIRMAYIN

Ziraat Bankası konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada Bankkart’ın kredi kartı ya da banka kartı özelliği olan kart ile Fulltrip’te tek bir defada yapılacak olan alışverişlerde bankkart lira verileceğini açıklamıştı.

Söz konusu ödemelere ilişkin olarak Ziraat Bankası tarafından yapılan açıklamaya göre 25 bin Türk Lirası- 49 bin 999 Türk Lirası arasındaki peşin ya da taksitli alışverişlere 2 bin 500 Türk Lirası Bankkart Lira verileceği belirtilirken, 50 bin Türk Lirası- 99 bin 999 Türk Lirası arasındaki peşin ya da taksitli alışverişlere 5 bin Türk Lirası Bankkart Lira verileceği, 100 bin Türk Lirası ve üzeri peşin ya da taksitli alışverişlere ise 7 bin 500 Türk Lirası Bankkart Lira verileceği belirtildi.

SON 2 GÜN

Ziraat Bankası'nın artık son 2 güne girilen bu kampanyasından yararlanmak isteyenlerin ay sonuna kadar katılım sağlamaları gerekli. Kampanyaya Bankkart Mobil’den, bankkartcomtr’den veya kısa mesajla katılım sağlamak mümkün. Kampanyaya kısa mesaj yoluyla katılmak isteyenlerin 4757’ye FULLTRIPO yazıp SMS göndermesi yeterli.

Kampanyandaki Bankkart TL’ler 8 Nisan 2024 tarihine kadar ilgili kartlara yüklenmiş olacak ve eğer 8 Mayıs 2024 tarihine kadar kullanılmazsa 9 Mayıs 2024 tarihinde silinecek. 

 

Temmuz'da asgari ücrete yeni zam var mı? Temmuz 2024 asgari ücret zammını bekleyenler hemen bakın!

Türk Hava Yolları, İstanbul'da çalıştırmak üzere engelli bireyler istihdam edeceğini açıkladı! 

Egea Cross'un indirimli fiyat listesi için son 2 gün! Hem kampanya hem de 10 bin TL indirim fırsatını kaçırmayın!


Geri Dön