Kent Haberleri

Ziraat Bankası'ndan son dakika haberi! 3.000 TL para verilecek!

Ziraat Bankası, Kappatur ile ortak bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında; 3.000 TL para dağıtılacak. Hemen bakın... İşte ayrıntılar...Kampanya kapsamında, Kappatur'dan yapılacak alışverişlerde Bankkart Lira kazanma fırsatı sunulmaktadır

Kappatur, seyahat sektöründe faaliyet gösteren bir şirket olarak, Bankkart kredi kartı veya banka kartı sahiplerine özel bir kampanya düzenliyor. Kampanya kapsamında, Kappatur'dan yapılacak alışverişlerde Bankkart Lira kazanma fırsatı sunulmaktadır. Kampanya, 20 Mayıs - 30 Haziran 2023 tarihleri arasında geçerlidir.

Kampanyaya katılmak için müşteriler, Bankkart Mobil uygulaması, bankkart.com.tr web sitesi veya SMS yoluyla başvuru yapabilirler. SMS ile katılım sağlamak için müşterilerin, kayıtlı cep telefonlarından "KAPPATUR" yazıp 4757'ye SMS göndermeleri gerekmektedir.

Kampanya şartlarına göre, tek seferde yapılacak alışveriş tutarlarına bağlı olarak farklı miktarlarda Bankkart Lira kazanılabilir. Örneğin, 10.000 TL ile 14.999 TL arasındaki alışverişlerde 1.000 TL Bankkart Lira, 15.000 TL ile 29.999 TL arasındaki alışverişlerde 1.500 TL Bankkart Lira ve 30.000 TL ve üzeri alışverişlerde 3.000 TL Bankkart Lira verilecektir.

Bankkart Liraları kazanabilmek için alışverişlerin Bankkart POS cihazlarından yapılması gerekmektedir. Kazanılan Bankkart Liralar, 8 Temmuz 2023 tarihine kadar yüklenecek ve 23 Temmuz 2023 tarihine kadar anlaşmalı üye işyerlerinde kullanılabilecektir. Kullanılmayan Bankkart Liralar, 24 Temmuz 2023 tarihinde geri alınacaktır.

Kampanya, Bireysel kartlar ve Bankkart Başak ile yapılan harcamalar için geçerlidir. Uçak bileti alımları ise Bankkart Lira kampanyasına dahil edilmemektedir. Ayrıca, kampanya kapsamında ek kartlarla yapılan harcamalar da asıl kart sahibi müşterinin harcamalarına dahil edilecektir.

Kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkı T.C. Ziraat Bankası A.Ş. ve Kappa Turizm ve Ticaret A.Ş.'ye aittir.

Kappatur'un düzenlediği bu kampanya, Bankkart sahiplerine seyahat harcamalarında önemli bir avantaj sunuyor. Müşteriler, belirli bir alışveriş tutarı üzerinde Bankkart Lira kazanarak, sonraki alışverişlerinde bu liraları kullanabilecekler. Bu kampanya, seyahat tutkunları için fırsatlarla dolu bir deneyim sunmayı hedefliyor.