19 / 05 / 2024

Ziraat Bankası'ndan son dakika müjdesi!

Ziraat Bankası'ndan son dakika müjdesi!

Ziraat Bankası, Bankkart sahiplerine özel bir kampanya başlattı. Bankkart ile Online Dil Okulu'ndan alınacak İngilizce eğitiminde yüzde 50 indirim ve hediye kurs imkanı sunan kampanya, dil öğrenmek isteyenlere büyük avantajlar sağlıyor.



Kampanya kapsamında, Bankkart ile Online Dil Okulu'ndan alınacak olan 2 Kur İngilizce Eğitim + 2 Ay Konuşma Kulübü (6 Ay Eğitim) paketi yüzde 50 indirimle 4.695 TL'ye kaydedilebilecek. Ayrıca, 2 kurs ve üzeri kayıtlarda 1 kur İngilizce eğitim paketi hediye edilecek. Bankkart kredi kartı sahipleri ise 9 aya varan vade farksız taksit imkanından yararlanabilecekler.

Ziraat Bankası ndan son dakika müjdesi!

Kampanya kapsamında yapılan ödemeler, Bankkart Sanal POS'u üzerinden gerçekleştirilmelidir. Bu avantajlardan yararlanmak için Bankkart, Bankkart Genç ve Bankkart Başak kartlarına sahip olmak yeterlidir. Kampanya indirimleri, kredi kartı ve banka kartı özellikli kartlara özel olarak uygulanacak. Ödemelerin peşin veya taksitli olarak yapılması durumunda kampanya geçerli olacaktır.

T.C. Ziraat Bankası A.Ş. ve Online Dil Okulu, kampanya koşullarını değiştirme ve kampanyayı durdurma hakkını saklı tutmaktadır.

Bankkart sahipleri, bu kampanya sayesinde uygun fiyatlarla kaliteli İngilizce eğitimi alabilir ve dil becerilerini geliştirme fırsatı yakalayabilirler.

Evde bakım maaşı yattı mı? 2023 evde bakım maaşı ne kadar oldu? Son dakika!
İş Bankası'ndan aylık 905 TL taksitle kredi!
İstanbul Büyükşehir Belediyesi sosyal destekleri: İBB Halk Süt başvurusu nasıl yapılır? İşte yanıtı!
Aile Bakanlığı'ndan son dakika müjdesi! Bu kişilere 2.348 TL para verilecek!

Geri Dön