15 / 05 / 2024

Ziraat GYO Altunizade projesi geliyor! Yeni proje!

Ziraat GYO Altunizade projesi geliyor! Yeni proje!

Ziraat GYO, Altunizade projesi için düğmeye bastı. Ziraat GYO Altunizade projesi henüz proje aşamasında. İşte Ziraat GYO Altunizade projesine ilişkin merak edilen tüm detaylar...



Ziraat GYO Altunizade projesinde satışların inşaat tamamlanmadan yapılmaması planlanıyor. Projenin inşaatının 1 yıldan daha az sürmesi öngörülüyor. 

Ziraat GYO Altunizade projesi; İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, Barbaros Mahallesi, Çiçekçi Bostan Sokak, No:4-6 adresinde ve 1812 ada 69 parselde hayata geçiriliyor. Projeye, Mütevelli Çeşme Caddesi vasıtasıyla Koşuyolu yönünde ilerlenirken sol kolda yer alan Çiçekçi Bostan Sokak’a girildikten sonra ulaşım sağlanabiliyor.

Ziraat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Altunizade projesinin bulunduğu bölgede genel olarak 3-6 katlı, deprem öncesi ve sonrası inşa edilmiş konut amaçlı kullanılan yapılar mevcut. Konut projesi olarak hayata geçirilmesi planlanan proje, 1.887 metrekare arsa alanına sahip. 

Ziraat GYO Altunizade projesi geliyor! Yeni proje! 

Ziraat GYO Altunizade projesinin çevresinde Burhan Felek Spor Salonu, Üsküdar Devlet Hastanesi, Üsküdar Askerlik Şubesi, Galatasaray Yüzme Havuzu ve Zeynep Kamil Hastanesi bulunuyor. 

Ziraat GYO Altunizade projesi, merkezi konumuyla, tamamlanmış altyapı imkanları ve ulaşım alternatiflerinin çokluğuyla dikkatleri çekiyor. 

Ziraat GYO tarafından yayınlanan Ziraat GYO Altunizade projesinin değerleme raporuna göre; 

Projenin tamamının satışı sonu elde edilen toplam proje geliri: 136 milyon 523 bin 916 TL,

Proje geliştirme tablosuna göre gayrimenkulün değeri ise yaklaşık 25 milyon 352 bin 207 bin TL ile 25 milyon 355 bin TL olarak belirlendi. 

Aynı zamanda değerleme raporu kapsamında, yapılan proje geliştirme çalışması sonucunda değerlemeye konu taşınmazın arsa metrekare birim değeri yaklaşık 13 bin 435 Türk Lirası olarak belirlendi. 

Yuvarlatılmış BU GÜN arsa değeri: 25 milyon 352 bin 207 TL olarak belirlendi. 

Web: http://www.ziraatgyo.com.tr/

Ziraat GYO Altunizade projesinin değeri belli oldu! 

Ziraat GYO 2022'nin ilk 3 ayında ne kadar kira geliri elde etti? 

Kayaşehir Palladium AVM İsra Holding'e satılıyor! 


Geri Dön