14 / 05 / 2024

Ziraat GYO Altunizade projesinin değeri belli oldu! 

Ziraat GYO Altunizade projesinin değeri belli oldu! 

Ziraat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Altunizade projesinin değeri belli oldu. Peki Ziraat GYO Altunizade projesine ne kadar değer biçildi? İşte tüm ayrıntılarıyla Ziraat GYO Altunizade projesi...



Ziraat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Altunizade projesinin yer aldığı bölgede ağırlıklı olarak 3-6 katlı, deprem öncesi ve sonrası inşa edilmiş konut amaçlı kullanılan yapılar yer alıyor. Projenin yakın çevresinde Burhan Felek Spor Salonu, Üsküdar Devlet Hastanesi, Üsküdar Askerlik Şubesi, Galatasaray Yüzme Havuzu ve Zeynep Kamil Hastanesi yer alıyor. 

Değerlemeye konu taşınmazın yakın çevresinde yapılan araştırmalar ve görüşmelerde bölgede boş arsa stokunun çok düşük olduğu, genel itibariyle eski yapıların kentsel dönüşüm kanunu kapsamında yıkılarak yenilendiği ve bu şekilde konut stokunun arttırıldığı bilgileri edinildi. 

Ziraat GYO Altunizade projesinin değeri belli oldu! 

Ziraat GYO Altunizade projesi, merkezi konumuyla, tamamlanmış altyapı olanaklarıyla, ulaşım seçenekleriyle ön plana çıkıyor.

Ziraat GYO Altunizade projesinin değerleme raporunda yer alan veriler şu şekilde: 

PROJENİN TAMAMININ SATIŞI SONUCU ELDE EDİLEN TOPLAM PROJE GELİRİ: 136 milyon 523 bin 916 Türk Lirası 

Yuvarlatılmış BU GÜN arsa değeri: 25 milyon 352 bin 207 Türk Lirası 

Proje geliştirme tablosuna göre gayrimenkulün değeri: 25 milyon 352 bin 207 bin Türk Lirası ile 25 milyon 355 bin Türk Lirası yaklaşık. 

Ziraat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın KAP açıklaması:
Seri III No 48-1 sayılı Tebliğ'in 34.maddesinin 1.fıkrasının (e) bendi uyarınca, Şirketimizin portföyünde yer alan Altunizade Projesi'ne ilişkin Marka Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. tarafından hazırlanan değerleme raporu ekte yer almaktadır. 

Kamuoyuna saygıyla duyurulur

Dosya için tıklayın 


Geri Dön