01 / 05 / 2024

Zirve Tam Sağlık, Halkalı'ya yeni hastane yapacak!

Zirve Tam Sağlık, Halkalı'ya yeni hastane yapacak!

Zirve Tam Sağlık ve Eğitim Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Küçükçekmece Halkalı'ya 70 milyon TL'lik yatırım bedeli ile 250 yatak kapasiteli yeni hastane yapacak.



Zirve Tam Sağlık ve Eğitim Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Halkalı'da 250 yatak kapasiteli hastane hayata geçirecek. 70 milyon TL'lik yatırım bedeli ile yapılacak hastane 16281,88 metrekare alanda yer alıyor. 


Hastanenin kapalı alanı ise 41.736,61 metrekare. Proje, acil servis hizmeti, ambulans hizmeti, polikiniklik hizmetleri, yataklı servis hizmetleri, ameliyathane, doğumhane, merkezi sterilizasyon ünitesi, erişkin yoğun bakım ünitesi, yeni doğan yoğun bakım ünitesi, Görüntüleme ünitesi, nükleer tıp ünitesi, anjiyo ünitesi, fizik tedavi ve iyileştirme ünitesi, tüp bebek ünitesi, taş kırma ünitesi, endoskopi ünitesi, odyoloji ünitesi, radyoterapi ünitesi, biyokimya laboratuarı, mikrobiyoloji laboratuarı, patoloji laboratuarı, hasta hakları, bilgi işlem birimi, arşiv, kreş, ve toplantı salonları, kafeterya, ibadethane, depolar, personel giyinme ve soyunma odalarından oluşacak.


Acil Servis Hizmeti; Hastane Acil Servisinde 24 saat süreyle, kesintisiz acil sağlık hizmeti  verilecek.  Ambulans Hizmeti; Hastane bünyesindeki Ambulans Servisinde 24 saat süreyle,  kesintisiz ambulans hizmeti verilecek. Poliklinik Hizmetleri; Hastanenin poliklinik katlarında, Dâhiliye, Çocuk, Genel Cerrahi, Kadın Hastalıkları ve Doğum, Göğüs Hastalıkları, Nöroloji, Beyin Cerrahisi, Kardiyoloji, Kalp Damar Cerrahisi, KBB, Cildiye, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi, Göz, Üroloji,  Ortopedi, Fizik Tedavi, Psikiyatri, Gastroenteroloji, Çocuk Cerrahisi, Çocuk Psikiyatrisi, Medikal Onkoloji, Radyasyon Onkolojisi, Endokrin, Enfeksiyon Hastalıkları, Göğüs Cerrahisi, Ağız ve Diş Sağlığı branşlarında poliklinik hizmetleri hafta içi 09.00-18.00 saatleri arasında, Cumartesi günü 09.00-15.00 saatleri arasında verilecek.


Tesisin 50 metre doğusunda Halkalı konutları,490 metre kuzeyinde Ağaoğlu My World Europe konutları,420 metre batısında Tema park bulunuyor. 


Zirve Tam Sağlık, Halkalı ya yeni hastane yapacak!


Zirve Tam Sağlık, Halkalı ya yeni hastane yapacak!


Kübra GENÇ/Emlakkulisi.com


Geri Dön