21 / 05 / 2024

Halkalı hastane projeleri

Halkalı hastane projeleri

Zirve Tam Sağlık ve Eğitim Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Küçükçekmece Halkalı'ya 70 milyon TL'lik yatırım bedeli ile 250 yatak kapasiteli yeni hastane yapacak.

Adıyaman'a 150 yataklı yeni hastane!

Adıyaman İl Sağlık Müdürü Erdoğan Öz, bölgedeki projeleri ve yatırımları değerlendirdi. Öz, Eski Devlet Hastanesi'nin tüm bloklar yıkıldığını ve yerine 150 yataklı hastane yapılacağını açıkladı. 

Yapımı planlanan 4 hastane!

İstanbul'da dönüşüm, sadece konut alanlarında değil, hastane, okul gibi kamu binalarında da tüm hızıyla sürüyor. Özellikle deprem odaklı kamu dönüşüm projeleri hayata geçiriliyor. 

Halkalı ve Tuzla'da konut fiyatları arttı!

Ulaşım projeleri emlak fiyatlarını artırmaya devam ediyor. Sefaköy-Halkalı-Başakşehir hattında gayrimenkuller yüzde 15 değerlendi. İstanbul trafiğine havaraylı çözüm konut fiyatlarını artırdı.

Helis Yapı'dan Kartal ve Halkalı'ya 3 yeni proje!

Helis More projesinin satışlarına devam eden Helis Yapı Kartal ve Halkalı projeleri için kolları sıvadı. Helis Yapı Kartal ve Halkalı projelerinin 2017'nin ilk çeyreğinde satışa çıkması planlanıyor.

İBB havaray ve metro projeleri için düğmeye bastı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, şehrin trafiğini rahatlatacak havaray ve metro projeleri için düğmeye bastı. İBB İstanbul'un genel, Sefaköy-Halkalı-Başakşehir havaray projesini ve Kazlıçeşme-Söğütlüçeşme metrosunu ihaleye çıkarıyor

Hasan Karahan : Giresun cazibe merkezi haline gelecek!

Aksu Mahallesi'nde yapımı devam eden konut, stadyum ve hastane projeleri tamamlandığında bölgenin, Giresun'un cazibe merkezi haline geleceğini söyleyen Vali Karahan, inşaat imalatlarının ne aşamada olduğu ve konut teslimlerinin ne zaman yapılabileceğini sordu.

Turkcell ve Rönesans’tan ‘Dijital Hastane Dönemi’ni başlatacak güçbirliği!

Turkcell, Rönesans Sağlık Yatırım ile 500 milyon TL’lik dev bir işbirliğine imza attı. Şehir hastaneleri projeleri kapsamında 5 yıl süreyle hastane bilgi yönetim sistemleri, dijital altyapı ve işletmesi Turkcell tarafından uçtan uca sunulacak.

24 Gayrimenkul Halkalı 24 ve Atakent 24 projelerinin lansmanı 13 Nisan'da!

Bugüne kadar hayata geçirdiği Stüdyo 24 ve Cadde 24 projeleri ile adından söz ettiren 24 Gayrimenkul, yeni projeleri Halkalı 24 ve Atakent 24 projeleri için basın toplantısı düzenliyor.

Türkiye Müteahhitler Birliği 2016 yılı ilk çeyrek analizini açıkladı!

TMB, 2016 yılı ilk çeyrek analizini açıkladı. Raporda, “Devam eden entegre sağlık yerleşkeleri ve hastane projeleri ile kentsel dönüşüm süreci ve konut satışlarının iç piyasaya canlılık katmaya devam edeceği değerlendirilmektedir” denildi.

Kirazlı-Halkalı ve Vezneciler-Sultangazi Metro projeleri onaylandı!

Kirazlı-Halkalı Metro Hattı ve Vezneciler-Sultangazi Metro Hattı projeleri için geçtiğimiz ekim ayında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na başvuru yapılmıştı. Bakanlık iki yeni metro hattı için onay verdi...

Bakırcı Yapı Kemerburgaz ve Basın Ekspres projeleri ne zaman başlayacak!

Alibeyköy Konakları, Serenity Küçükköy, Serenity Halkalı gibi projeleri hayata geçiren Bakırcı Yapı, Kemerburgaz ve Basın Ekspres'te inşa edeceği iki yeni projesi için ön talep toplayacak

Bakırcı Yapı Kemer projesinin lansmanı Ekim'de!

Alibeyköy Konakları, Serenity Küçükköy, Serenity Halkalı gibi projeleri hayata geçiren Bakırcı Yapı, Kemerburgaz ve Basın Ekspres’te inşa edeceği iki yeni projesi için ön talep toplayacak.

Evdekifirsat.com'dan Halkalı Divan Residence kampanyası!

Sizler için en karlı olabilecek projeleri araştırıp, avantajlı ödeme planları ile size sunan Evdekifirsat.com’un bünyesinde yer alan Halkalı Divan Residence projesinde çok özel fırsatlar sizi bekliyor.

Halkalı hastane projeleri Haberi

Halkalı hastane projeleri

Zirve Tam Sağlık ve Eğitim Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Halkalı'da 250 yatak kapasiteli hastane hayata geçirecek. 70 milyon TL'lik yatırım bedeli ile yapılacak hastane 16281,88 metrekare alanda yer alıyor. 


Hastanenin kapalı alanı ise 41.736,61 metrekare. Proje, acil servis hizmeti, ambulans hizmeti, polikiniklik hizmetleri, yataklı servis hizmetleri, ameliyathane, doğumhane, merkezi sterilizasyon ünitesi, erişkin yoğun bakım ünitesi, yeni doğan yoğun bakım ünitesi, Görüntüleme ünitesi, nükleer tıp ünitesi, anjiyo ünitesi, fizik tedavi ve iyileştirme ünitesi, tüp bebek ünitesi, taş kırma ünitesi, endoskopi ünitesi, odyoloji ünitesi, radyoterapi ünitesi, biyokimya laboratuarı, mikrobiyoloji laboratuarı, patoloji laboratuarı, hasta hakları, bilgi işlem birimi, arşiv, kreş, ve toplantı salonları, kafeterya, ibadethane, depolar, personel giyinme ve soyunma odalarından oluşacak.


Acil Servis Hizmeti; Hastane Acil Servisinde 24 saat süreyle, kesintisiz...