29 / 04 / 2024

ZMA Grup İnşaat Metal Elektrik ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


ZMA Grup İnşaat Metal Elektrik ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Mevlüt Demir tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.



ZMA Grup İnşaat Metal Elektrik ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Mevlüt Demir tarafından kuruldu.


ZMA Grup İnşaat Metal Elektrik ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Yurt içinde ve yurt dısında her türlü insaat taahhüt ve hafriyat islerini yapmak,konusunda bulunan her nevi insaat veyapı malzemelerini, demir,kum,çimento,kireç,çakıl,kereste, tuğla,kiremit,fayans,granit,ve boya gibi malzemeler ile inşaatlarda kullanılan her türlü sıhhi tesisat,elektrik tesisatı,izolasyon malzemesi,metal,plastik(pvc),alüminyum,camve bilumum ahsap ve çelik kapılar ve benzeri ürünleri ile hertürlü nalburiye malzemeleri imal etmek,ithalatını,ihracatını alım ve satımını yapmak. 2-Her türlü bina,büro,tesis ve yapılar ile peyzaj mimarisi, bahçe ve çevre düzenlemesi alanında mimarlık,mühendislik hizmetleri olarak,plan,proje,danışmanlık,etüd,araştırma ve fizibilite yapmak. Her türlü dekorasyon işleri tamirat,tadilat ve boya işlerini yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler,


Geri Dön