27 / 04 / 2024

Zonguldak Acılık'ta kentsel dönüşüm başlıyor!

Zonguldak Acılık'ta kentsel dönüşüm başlıyor!

Zonguldak'ta yaptığı inşaatlarla inşaat sektörünün önde gelen isimlerinden biri olan müteahhit Ragıp Bayraktar; 'Kentsel dönüşüm adı altında büyük bir yatırım projemiz var. Projemizin inşaatına çok yakında başlayacağız. " dedi.



Zonguldak'ta yaptığı inşaatlarla inşaat sektörünün önde gelen isimlerinden biri olan müteahhit Ragıp Bayraktar kentsel dönüşüme katkı vermeye devam ediyor Zonguldak Acılık mevkiinde Bellona Mağazasının arkasında bulunan 5 binayı yıkarak dev yatırıma hazırlanan Ara-Tel İnşaat Turizm İletişim Araç Kiralama Tekstil Otomotiv Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited şirketi sahibi Ragıp Bayraktar yatırım hakkında bilgiler verdi. 


Bayraktar; 'Kentsel dönüşüm adı altında büyük bir yatırım projemiz var. Projemizin inşaatına çok yakında başlayacağız. 


6 parsel birleştirmesiyle yaptığımız eski, yıkık dökük olan 5 tane binayı yıkarak toplamda 890 metre kare temel oluşturan bir bina projesini hayata geçireceğiz. Proje 2+1 ve 1+1 olarak hayata geçecek. Zonguldak merkezin ihtiyacını karşılamak adına düşünülen bir proje. Toplamda 90-95 daireden oluşacak binamız. 

Bu projemizde ihtiyacı olan, daire sahibi olarak yatırım yapmak isteyen vatandaşlarımız için çeşitli imkânlarımız olacak. Bankalarla görüşmelerimiz devam ediyor. Hem sıfır faiz dediğimiz hem de ödeme kolaylıklarını sağlayacağımız bir proje. 


Sanıyorum önümüzdeki 10 gün içinde projenin lansmanı hazır hale gelecek. Biz Ara-Tel şirketi olarak Zonguldak'ın kentsel dönüşümüne ilk günden itibaren katkı vermeye devam ediyoruz. Bugüne kadar 3 projeyi hayata geçirdik. Bu projemiz 4. Projemiz. Bunlardan 2 tanesi bitmek üzere devam eden projelerimiz. 


Diğer iki projenin bir tanesi başladı ruhsat aşamasını bitirdik. Yeni projemizde 1015 gün içerisinde başlayacağız. 

Kentsel dönüşüme Zonguldak'ın ihtiyacı var. Ve biz Ara-Tel olarak kentsel dönüşüme destek vermeye devam edeceğiz' dedi.


İnanış Gazetesi


Geri Dön