03 / 05 / 2024

Zonguldak Kilimil Tüp Geçit Projesi'nin temeli atıldı!

Zonguldak Kilimil Tüp Geçit Projesi'nin temeli atıldı!

Kilimil tüp geçit inşaatının temel atma törenine katılan AK Parti Zonguldak Milletvekili ve adayı Faruk Çaturoğlu, tünel inşaatının kısa sürede bitirilerek hizmete sunulacağı müjdesini verdi.



AK Parti Zonguldak Milletvekili ve adayı Faruk Çaturoğılu, Kilimli ilçesi’nde ki karayolu duble tüp geçit temel atma töreninde katıldı.


Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından kısa bir süre önce ihalesi gerçekleştirilip yer teslimi yapılan Zonguldak’ın Kilimli İlçesi’ndeki karayolları çift tüp geçit yapımı çalışmaları başlanılması nedeniyle düzenlenen temel atma törenin de kurban kesildi.


Tüp geçidin bir tanesinin uzunluğu 365 metre, diğerinin uzunluğu ise 324 metre olacak.

Faruk Çaturoğlu, beraberinde AK Parti Kilimli İlçe başkanı Mahmut Kanberoğlu ve partililer ile birlikte, temel atma törenine katıldı.Projenin hayırlı olması temennisinde bulunan AK Parti Zonguldak Milletvekili ve adayı Faruk Çaturoğlu, “Bizler Zonguldak’ın tüm belde, ilçe ve merkezlerde çalışıyoruz. Bugün de Kilimli’deyiz. Sevindirici bir şekilde bugün hayırlı bir iyin başlangıç noktasında Kilimli’de seçim çalışması yapmak ve burada bulunmaktan son derece mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum. Kilimli sahil yolu projesi içerisinde Arslankaya-Hisararkası tüp geçit şeklindeki tünellerin bugün inşallah ilk kazmasını buradaki arkadaşlarımızla beraber yapacağız. Ben bu ihaleyi çıkartan kurumumuz olan Karayolları Genel müdürlüğü’ne ve Bayburt Gruop’u tebrik ediyorum. İnşallah en kısa zamanda kazasız, belasız bu tüneler tamamlanarak inşallah karşı istikamete sorunsuz bir geçiş sağlanacak ve bir an evvelde Kilimli sahil yolu bitirilerek vatandaşlarımızın hizmetine sunulmasını arzu etmekteyiz. Sadece bugün buramsı değil, Zonguldak’ımızın tüm yol, tünel bağlantı çalışmalarında en ince detayına kadar takip ediyoruz. Zonguldak inşallah bundan sonar fazlasıyla bu hizmetlerden yaralanacak diyoruz.

Kilimil sahil yomunun ikinci etap çalışması yapılıyor” dedi.


Faruk Çaturoğlu törenin ardından beraberinde Kilimli AK parti İlçe Başkanı Mahmut Kanberoğlu ve yönetim kurul üyeleri ile birlikte, Demir Madencilik’e ait tersaneyi ziyaret etti, çalışanlarıyla sohbet etti, kendilerine kolay gelsin dedi.


Yeni Adım


Geri Dön