20 / 05 / 2024

Zonguldak Kilimli Belediyesi sanayi sitesi yaptıracak!

Zonguldak Kilimli Belediyesi sanayi sitesi yaptıracak!

Zonguldak Kilimli Belediye Başkanlığı, mülkiyeti kendisine ait olan Merkez Mahallesi 'ndeki 13 bin 935 metrekare yüzölçümündeki arsayı farklı hizmet karşılığı ihaleye çıkarma kararı aldı



Zonguldak Kilimli Belediye Başkanlığı, mülkiyeti kendisine ait olan Merkez Mahallesi 'ndeki 13 bin 935 metrekare yüzölçümündeki arsayı farklı hizmet karşılığı ihaleye çıkarma kararı aldı. Kilimli Belediyesi tarafından yapılan açıklamalara göre kat karşılığı bina yaptırılması istenen ihalenin tahmini bedeli 6 milyon 490 bin 226 TL olarak belirlenirken geçici teminat olarak 194 bin 706 TL istendi. 27 Mayıs 2011 tarihinde gerçekleştirilmesi planlanan ihalenin yeri ise Kilimli Belediye binası olacak.

Söz   konusu ihalenin birkaç parçadan oluştuğuna dikkat çeken yetkililer, ihaleyi kazanan tarafın önce 27 asma katlı toplu işyerinin yıkılmasını istiyor. Peşinden başka bir noktaya 33 asma katlı toplu işyeri (küçük sanayi) binası yapılmasını talep eden Kilimli Belediyesi, buna ek olarak farklı   bir parselde 6 katlı bir binanın daha inşa ettirmek istiyor. Üçüncü olarak Kilimli Belediyesi göstereceği farklı bir alana da semt pazarı   kurulmasını ihale kapsamında gerçekleştirmek istiyor.

 


Geri Dön