27 / 04 / 2024

Zorlu Tekstil Valeron ile kişiye özel koleksiyon üretiyor!

Zorlu Tekstil Valeron ile kişiye özel koleksiyon üretiyor!

Zorlu Tekstil, Valeron Koleksiyonunun farklı ölçülerde sunduğu alternatif ürün seçenekleri ile kişiye özel üretim yapıyor. İstinyepark Linens ve Cevahir Linens XL mağazaları özel seçimlerde müşterilerine yardımcı oluyor



Yenilikçi ve sade koleksiyonlarıyla yaşam alanlarına özgün stiller kazandıran Valeron, bir yenilik olarak sunduğu kişiye özel üretimleriyle yatak odalarını özgürleştiriyor. Günümüzün değişen zevk ve yaşam tarzlarına uygun seçenekler sunma fikri ile geliştirilen kişiye özel üretim anlayışı, sizi yansıtacak detaylarla birleşerek özgün ve özgür yatak odası lüksünü yaşatıyor.

Değişen ihtiyaçlar, daha özgür seçme imkanı ve farklı zevklere hitap etmek amacıyla geliştirilen Valeron kişiye özel üretim, mevcut Valeron koleksiyonundaki tasarımların kişiye özel ebat ve detay taleplerine göre yapılması olarak tanımlanıyor. Müşteriler bu özel üretimle ölçü, dantel gibi konularda özgür oluyor ve istekleri doğrultusunda Valeron özel üretim nevresim takımı ve yatak örtülerine ulaşıyor. Kişiye özel hazırlanan siparişler eve teslim ediliyor.

Tasarımlarındaki iddiasıyla ulaşılabilir lüks kavramını yaşatırken aynı zamanda kişiye özel üretim ayrıcalığı ile de özgürleştiren Valeron kişiye özel üretim konusunda bilgi almak ve sipariş vermek için, İstinyepark Linens ve Cevahir Linens XL Mağazalarını ziyaret edebilirsiniz.

Ücretsiz Danışma Hattı / 444 4 822

 


Geri Dön