04 / 05 / 2024

Zow Fuarı'nın ana teması: Hareketli Mobilyanın Mimarideki Yeri!

 Zow Fuarı'nın ana teması: Hareketli Mobilyanın Mimarideki Yeri!

Mobilya ve iç tasarım sanayisi için ticaret ve bilgi alışverişi konusunda tüm tedarikçileri bir araya getiren ZOW fuarının bu yılki ana teması: “Hareketli Mobilyanın Mimarideki Yeri”




Mobilya ve iç tasarım sanayisi için ticaret ve bilgi alışverişi konusunda tüm tedarikçileri bir araya getiren ZOW fuarının bu yılki ana teması: “Hareketli Mobilyanın Mimarideki Yeri”. Sektörün profesyonel liderlerini 17-20 Ocak 2013 tarihlerinde İstanbul’da 5.kez bir araya getirecek olan ZOW Fuarında proje grupları, mimar ve müteahhitlik firmaları bu yılın farkı olacak. 


 Uluslararası Mobilya Endüstrisi, İç Tasarım Aksesuar ve Ekipmanları Fuarı ZOW; mimar, iç mimar ve tasarımcıların bir bütünü tasarlarken diğer etkinliklerde ulaşamadıkları ya da odaklanamadıkları mobilya ve yan sanayi endüstrisinin boşluğunu dolduruyor. Mimar ve mühendisler; yapı, tasarım ve mimarlık alanlarında yenilikleri takip etmek, bilgi paylaşımında bulunmak ve ihtiyaçları olan her türlü ürünü kolayca bulabilmek adına ZOW’da buluşuyor.


HAYATA PRATİK ÇÖZÜM: HAREKETLİ MOBİLYALAR…

Son dönemde mimarların yeni gözdesi olan, birden fazla mobilyanın birleşiminden oluşan hareketli mobilyalar, pratik çözümler meydana getiriyor. Mobilya üretiminde kullanılan bağlantı elemanları ve donanımları, mimari donanımlar, elektronik kilit sistemleri, el aletleri, ve sarf malzemeleri ile ilgili son yenilikler ZOW fuarında bir araya gelecek.


MİMAR VE İÇ MİMARLAR İÇİN  GELECEĞİN PLATFORMU; ZOW…

ZOW Türkiye Müdürü Aykut Engin: " İran, Pakistan, Hindistan, Cezayir, Kazakistan, Rusya, Ukrayna, Irak, Ürdün, Mısır, Arabistan ve diğer Kafkas ülkelerinden fuar için özel heyetlerin gelmesini sağlayan ZOW Türkiye ekibi; sektörün gelişiminde, ortak pazarların oluşumunda ve yeni tasarımların paylaşımında önemli bir rol oynuyor. Mobilya ve iç tasarım sanayisi için ticaret ve bilgi alışverişi konusunda tüm tedarikçileri bir araya getiren ZOW fuarı; küresel pazar liderleri ve yerli üreticilere pazarda hali hazırda var olan ürünler yerine yeni ürünlere tek noktada ulaşma imkanı sunuyor. Fuarın bu yılki ana teması “hareketli mobilyanın mimarideki yeri”. ZOW Fuarı; hafif mobilya yapımından mobilya yapılarına kadar iç mimarlık alanlarındaki geleceğe yönelik konuların platformunu oluşturuyor. Hareketli mobilyalar mimaride çok önemli bir yere sahip. Bir yapı içerisinde kullanılan ahşap iç kapılar, yerde kullanılan parke ve laminatlar, mutfak ve banyoda kullanılan mobilyalar ve dahası bu mobilyalarda kullanılan kapak, kulp, ray, menteşe gibi sabit yapılara hareket kazandıran ürünlerdeki son teknolojik yenilikler ZOW’da ziyaretçilere sunulacak.  Mobilya endüstrisinin ham madde kullanımında da gösterdiği farklılıkları göz önünde bulunduracak olursak, bu yıl ZOW fuarı her açıdan farklılık yaratacak“açıklamasında bulundu.



Geri Dön