02 / 05 / 2024

Zow Fuarı

Zow Fuarı

Kastamonu Entegre Ağaç Sanayi, son trendleri yansıtan yeni ürün grupları ile bu yıl 6’ıncısı düzenlenen Uluslararası Mobilya Endüstrisi, İç Tasarım Aksesuar ve Ekipmanları Fuarı, ZOW İstanbul’a damgasını vurdu.

Zow İstanbul Fuarı, 17 Ocak'ta mobilya sektörünü ağırlayacak!

Dünyada üretim anlamında üst sıralarda olduğumuz mobilya yan sanayi sektör liderleri yurtdışı iş bağlantıları yapmak ve son gelişmeleri görmek amacıyla İstanbul’da 5. kez buluşuyor

Zow Fuarı'nın ana teması: Hareketli Mobilyanın Mimarideki Yeri!

Mobilya ve iç tasarım sanayisi için ticaret ve bilgi alışverişi konusunda tüm tedarikçileri bir araya getiren ZOW fuarının bu yılki ana teması: “Hareketli Mobilyanın Mimarideki Yeri”

ERSA Mobilya, ZOW 2015 İstanbul Fuarı'na katılacak!

Dünyaca ünlü çok sayıda fuarda özel tasarım ürünlerini paylaşan ERSA Mobilya, 19-22 Mart tarihleri arasında CNR EXPO Fuar Merkezi’nde düzenlenecek ZOW 2015 İstanbul fuarına katılıyor.

ZOW İstanbul trend_works konsepti ile 19-22 Mart'ta!

Tüm dünyaya mobilya üretimi konusunda hammadde akışı sağlayan Türkiye, mobilya sektörüne yeni bir soluk kazandırmaya hazırlanıyor. Uluslararası Mobilya Endüstrisi, İç Tasarım Aksesuar ve Ekipmanları Fuarı ZOW, yepyeni bir konsepti ülkemize taşıyor.

Aykut Engin: Türkiye'de yeterli fuar alanı yok!

ZOW Fuarcılık Türkiye Müdürü Aykut Engin, Türkiye’deki fuar alanlarının yetersiz olmasına dikkat çekti. Bu durumun ihracatı olumsuz etkilediğini söyleyen Engin; "Türkiye’de düzgün fuar alanı yok, bu yüzden fırsatlar kaçıyor" dedi..

Türkiye’de düzgün fuar alanı yok, fırsatlar kaçıyor!

ZOW Fuarcılık Türkiye Müdürü Aykut Engin, fuar alanlarının yetersiz olduğunu vurgulayarak, “Yurtdışında salonlar insanın ticaret odası gibi, kiralar çok cüzi. Türkiye’de öyle değil." dedi.

Kastamonu Entegre Zow İstanbul Fuarı'nda ürünlerini sergiledi!

Kastamonu Entegre Ağaç Sanayi, son trendleri yansıtan yeni ürün grupları ile bu yıl 6’ıncısı düzenlenen Uluslararası Mobilya Endüstrisi, İç Tasarım Aksesuar ve Ekipmanları Fuarı, ZOW İstanbul’a damgasını vurdu.

AGT, yeni ürün ve renklerini ZOW’da tanıttı!

AGT, yeni ürün ve renklerini ZOW’da tanıttı. Dünyanın en büyük ahşap mobilya bileşenleri üreticilerinden AGT, ahşap ve mobilya sektörünün trendlerini belirleyen yeni ürünleriyle ZOW Fuarı’nda boy gösterdi.

Zow'da Massimo Iosa Ghini'e yoğun ilgi!

Mimar, iç mimar ve tasarımcıların buluştuğu, yurt dışı iş bağlantılarının yapıldığı ve sektörle ilgili son yenilikleri sunan ZOW Fuarı, ikinci gününde Konsept Projeler işbirliği ile gerçekleştirdiği ZOW Essentials Seminer Programı ile dikkat çekti.

AGT, yeni ürün ve renklerini ZOW’da tanıtıyor!

AGT, yeni ürün ve renklerini ZOW’da tanıtıyor. Dünyanın en büyük ahşap mobilya bileşenleri üreticilerinden AGT, ahşap ve mobilya sektörünün trendlerini belirleyen yeni ürünleriyle ZOW Fuarı’nda boy gösteriyor.

Zow 2014'ün ana teması sürdürülebilirlik oldu!

ZOW İstanbul Fuarı mobilya yan sanayine dair birçok sürdürülebilir ürünün sergilendiği stantlarıyla daha ilk gününde dikkatleri üzerine topladı. Fuarda 23 Mart tarihine kadar İFM 9 ve 10. hollerde yer alacak.

Dünya mobilya sektörünün kalbi bugün Zow'da atacak!

İstanbul'da 5'incisi düzenlenen ZOW Fuarı, bugün kapılarını açıyor. 20 ülkeden 250 firma temsilcileri, sektör liderleri ve karar vericilerin buluşacağı fuar, 2013 yılı trendlerinin de belirleyicisi olacak...

Özgürlük Adası'nın tasarımcısı Zow İstanbul Fuarı'nda!

Dünyanın dört bir yanında birçok mimari projede imzası olan, Mimar Serdar İnan'ın Karadeniz'de yapmayı düşündüğü 16.5 milyon metrekarelik yapay "Özgürlük Adası" HavvAda'nın çizeri Dror BENSHETRİT, ZOW İstanbul'da basın mensuplarıyla buluşacak...

AGT, Zow İstanbul Fuarı'na konuk oluyor!

Mobilya bileşenleri sektöründe pazara sunduğu yenilikçi ve kaliteli ürünlerinin yanı sıra üretim kapasitesiyle de adını dünya devleri listesinde yazdıran AGT, mobilya ve iç tasarım sektörünün Avrasya’ya açılan kapısı olan ZOW İstanbul Fuarı’ndaki yerini a

ÇEBİ, yeni ve çarpıcı koleksiyonları ile ZOW 2013 İstanbul’da!

Dekoratif mobilya aksesuarları alanının lider markası ÇEBİ, 17-20 Ocak 2013 tarihlerinde CNR Expo Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek olan ZOW 2013 İstanbul Fuarı’nda yeni koleksiyonlarını ve ürünlerini sektörün beğenisine sunuyor

Zow Fuarı Haberi

Zow Fuarı

Ahşap levha sektöründe Türkiye’nin lider, Avrupa’nın da önde gelen şirketleri arasında yer alan Kastamonu Entegre Ağaç Sanayi, 20 - 23 Mart tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleşen ZOW Uluslararası Mobilya Endüstrisi, İç Tasarım Aksesuar ve Ekipmanları Fuarı’nda yeni ürünlerinin de yer aldığı geniş ürün yelpazesini katılımcılarının beğenisine sundu.


Kastamonu Entegre, Zow İstanbul Fuarı’nda yeni geliştirdiği parlak levha ürün grubunda yer alan Evogloss, Glossmax ve Glossplus ile birlikte son teknoloji ürünü olan Technotop marka tezgahları da ilk kez sergiledi. Kastamonu Entegre standında yer alan bir diğer yenilik ise Extreme 2014 adı altında sunulan ve 16 değişik dekordan oluşan mobilya sektörünün yeni MDF ve yonga levha grubundaki ürünleri oldu.


ZOW İstanbul Fuarı’na katılım konusunda değerlendirmelerde bulunan Kastamonu Entegre Genel Müdürü Haluk Yıldız, “Hem VIP konsept...