04 / 05 / 2024

  Fiyat performans ürünü arayanlar! Flavel Flv 1090 Buzdolabı nerede ne kadar? 3 Ocak fiyat listesi

  Fiyat performans ürünü arayanlar! Flavel Flv 1090 Buzdolabı nerede ne kadar? 3 Ocak fiyat listesi

Bir fiyat performans ürünü olarak tercih edebileceğiniz Flavel Flv 1090 Büro Tipi Buzdolabı için fiyat araştırması yaptık. En uygun fiyatlıları listeledik. Peki Flavel Flv 1090 Büro Tipi Buzdolabı nerede ne kadara satılıyor?



Soğutucu & Dondurucu Bölmeli

Farklı boylara sahip sulu gıdalarınızı dikey ya da yatay muhafaza edebilir; dolap içinde yer alan raf ayarıyla kullanım kolaylığı sağlayabilirsiniz. Sıvılarda herhangi bir dökülme olmadan korurken, istediğiniz soğuklukta tüketimini ayarlayabilirsiniz. Sadece likit değil, tüm soslarınızı da bu kısımda koruyabilirsiniz. Soğutucu tarafı tercih ederseniz yumurtalıkta koyarak günlük kullanım için yumurtalarınızı en taze halde koruyabilirsiniz.

  Fiyat performans ürünü arayanlar! Flavel Flv 1090 Buzdolabı nerede ne kadar? 3 Ocak fiyat listesi

Sebzelik ve Meyvelik Bölümü

Ayrı bölmelerde değişik türde gıdalar birbirine temas etmeden korunurken, kokularının da birbirine geçmesine mani olabilecektir. Bu sebeple 12 litre dondurucu bölümü, 73 litre ise soğutucu bölümüne maliktir. Farklı soğutma ayarlarını kullanarak her mevsim soğutma seçeneğinizi  istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz. Bu tür materyallerden imal edilen modeller gıdalarınızı basit bir şekilde soğutur ve sabit bir sıcaklıkta tutar. Sebze ve meyve gibi gıdaların saklaması için özel bir bölüme sahiptir. Gövde içi sıcaklık ayarı ile besinlerinizi tercih ettiğiniz derecede saklayabilirsiniz.  Bu özel alanda tüm sebze ve meyvelerinizi en sağlıklı ve güvenli şekilde yiyeceklerinizi 

 

FLAVEL FLV BUZDOLABI 03 OCAK 2023 FİYAT LİSTESİ

EDİTÖR NOTU:  Bu haber 03 Ocak 2023 tarihinde saat :00:25'da yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18.71 Türk Lirası, euro 19.97 Türk Lirası, altının gramı ise 1097 Türk Lirası değerinde.

 

AKAKÇE:       2.365, TL

PTT AVM:       2.490,00 TL

Hepsiburada:  2.349,00 TL


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön