28 / 04 / 2024

Hepsi Burada fiyat performans ürününe de indirim yaptı! Redmi Note 10S'te çok uygun fiyat!

Hepsi Burada fiyat performans ürününe de indirim yaptı! Redmi Note 10S'te çok uygun fiyat!

Hepsi Burada yine fiyat performans ürünü telefonlarda Şubat kampanyası yapıyor. Redmi Note 10S telefonları çok uygun fiyat ve taksit seçenekleri ile piyasaya çıkarıyor. peki Redmi Note 10S fiyatı ne kadar?



Ekonomik sıkıntılardan dolayı artık telefonlarda fiyat performansa yönelen vatandaşlar Hepsi Burada'nın imkanlarını değerlendirmek istiyor. Premium kartlılara özel avantajıve şartları sizi yeni bir telefon sahibi yapacak.

Redmi Note 10S 128 GB 8 GB RAM

Redmi Note 10S akıllı telefon gerek fiziksel dizaynı gerekse teknik donanımı ile eğlenceli ve rahat kullanım unuyor. Xiaomi niteliği ile size ulaşan ürün büyük ekran,  yüksek çözünürlük, dörtlü kamera dizlimi, güçlü işlemci, yüksek pil gücü, geniş depolama alanı ve hafiza, hızlı şarj desteği gibi fonksiyonlarını bünyesinde barındırıyor. 
Kendi alanı içerisinde öne çıkan kalitesinin yanı sıra Redmi Note 10S ücret anlamında da kullanıcıları mutlu ediyor.

Yenilikçi Xiaomi 10S Ekranı

Redmi Note 10S 128 GB 8 GB RAM, ekran boyutu ve çözünürlük kalitesi ile kullanım tahatınızı yükseltmeye odaklanıyor. 6.43 inçlik ekranın 99.42 cm² aktif kullanılabilir ekran alanı vardır. Ekran içi ön kamera ve çerçevesiz dizayn da mevcut boyutun en yüksek oranda kullanılabilmesine destek sağlıyor. AMOLED panelli Xiaomi akıllı telefon, 1080x2400p çözünürlük standardı ile FHD+ nitelik olarak kullanıcıyla buluşturuyor.

Hepsi Burada fiyat performans ürününe de indirim yaptı! Redmi Note 10S te çok uygun fiyat!

409 PPI piksel yoğunluğu, DCI-P3 renk skalası, 16 milyon renk seçeneği, 4500000:1 kontrast oranı
 ve 60 Hz yenileme hızı renk doğruluğunu, akıcılığı ve netliği direk çoğaltıyor. Yüksek kontrast oranı siyah-beyaz netliğini optimize hale getirerek keskinliği/kontrastı en iyi 
dereceye çıkarıyor.


Geri Dön