Kent Haberleri

1 doların geleceği seviye resmen belli oldu! 1 asgari ücret  kaç dolar oldu? Elinde doları olanlar hemen baksın!

Milyonlarca kişinin beklediği 2023 asgari ücret belli oldu. Yeni asgari  ücretin belli olması ile yatırımcılar 1 asgari ücret kaç dolar oldu? 1 dolar ne kadar olacak? gibi soruların yanıtlarını araştırmaya başladı. Elinde doları olanlar hemen baksın! Açkıklama sonrasında asgari ücretin  8,506,80 TL olması ile yatırımcılar yeni asgari ücretin kaç dolar olduğunu merak edip araştrmaya başladı

2023 asgari ücret açıklandı. Açkıklama sonrasında asgari ücretin  8,506,80 TL olması ile yatırımcılar yeni asgari ücretin kaç dolar olduğunu merak edip araştrmaya başladı. Öte yandan yatırımcılar doların ne kadar olacağını, yükselip yükselmeyeceğini  merak ediyor.  Konu ile ilgili uzmanlarda açıklamalar gelmeye başladı. 1 doların ne kadar olacağı resmen belli oldu. Elinde doları olanlar hemen baksın. 

1 ASGARİ ÜCRET KAÇ DOLAR OLDU?

Vatandaşlar asgari ücret ile doalr karşılaştırması yapmaya devam ediyor. Yeni asgari ücreti belli olması ile 1 asgari ücret kaç dolar? sorusu merak ediliyor. Yeni asgari ücret ile birlikte 1 asgari ücret 453,497 dolar oldu.

1 DOLARIN GELECEĞİ SEVİYE RESMEN BELLİ OLDU!

Yatırımcılar ''dolar ne olacak, dolar yükselecek mi, dolar kaç lira olacak?'' sorularının yanıtlarını merak ediyor. Konu ile ilgili dolar yorumları ile bilinen ekonomist Selçuk Geçer, açıklama yaptı.

Geçer, doların yükselmeye devam edeceğini ilerleyen günlerde doalrda rekor seviyelerin görüleceğini işaret ederek yatırımcıların ekrandaki rakamlara inanmamaları kousunda uyardı. Doların gerçek değerinin onlar olamdığını söyleyerek şu ifadeleri kullandı:

 "Türkiye'de doları baskılamak için korkunç bir kaynak israf ediliyor, gerçek dolar kuru 24 TL seviyelerinde, bu baskının daha fazla sürdürülmesi ise mümkün değil. Dolar kuru, er ya da geç 2023 yılının ilk aylarında gerçek seviyesi olan 24 TL'ye gelecek.

 Dolar kuru baskılanarak mı 18 TL'de tutuluyor hâlâ?'' sorusuna yanıt veren ekonomist Selçuk Geçer ''Tabi, baskılanarak 18 TL'de tutuluyor ve 24 TL olmuş olsaydı bugün asgari ücret 8,500 lirayı böldüğünüz zaman yine 350 dolar civarında tutacaktı.'' ifadelerine yer verdi. 

SON DAKİKA DOLAR/TL KURU!

Son dakika dolar/TL kuru 5 Ocak 2023 günü de yakından takip ediliyor. Dolar/TL kuru alış fiyatı bugün  serbest piyasada 18,83 lira, satış fiatı ise 18,87 lira seviyesinde işlem görüyor. Dolar endeksi ise 104,037 bandında hareket ediyor. Aynı dakikalarda euro/TL kuru 20,32 liradan satılıyor. Euro doalr paritesi bugün 1,0616 seviyesinde değerleniyor.

Altın rekora koşuyor! Elinde 1 gram bile altını olan hemen bakmalısınız! İlk kez görüldü! 5 Ocak 2023 altın fiyatları

"Yeni rekor” cümlesini çok duyacağız! İslam Memiş, bu tarihte 30 liralık artış bekliyor

Doların fırlayacağı tarih belli oldu! 9 dev kurum peş peşe açıkladı! Bu açıklama ilk kez yapıldı! Gözünüzü açın!