Kent Haberleri

Zirve! Euro kuru 19 TL oldu! Elinde euro olanlar hemen baksın

Euro kuru, ABD enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardın yükselişe geçti. Bugün de güne yukarı yönlü başlayan euro kurunda zirve görüldü. Euro/TL kuru bugün 19 TL oldu. Elinde euro olanlar hemen baksın... Uzun zamandır dalgalkı seyir izleyen euro kuru dünkü ABD verilerinin ardından yükselişe geçti ve zirve göründü

Euro kurundaki son dakika gelişmeler haftanın son işlem gününde de yakından takip ediliyor. Uzun zamandır dalgalkı seyir izleyen euro kuru dünkü ABD verilerinin ardından yükselişe geçti ve zirve göründü. Euro/TL kuru 19 lira oldu. İşte son dakika euruo kuru gelişmeleri... 
 

EURO 19 TL OLDU

Son dakika euro/TL kuru 19 TL oldu. Euro kuru dolar endeksinin değer kaybetmesi ile yükselişe geçti ve zirve göründü.

 

Piyasaların bir haftadır merakla beklediği ABD enflasyon rakamları dün açıklandı. Buna göre Ekim ayı enflasyon verisi yıllık bazda yüzde 7,7 olarak beklentilerin altında kaldı. Enflasyon beklentisi yüzde 7,9 seviyesinde olması bekleniyordu.  ABD Ekim ayı enflasyon verilerinin açıklanamasından sonra Fed'den agresif faiz artırım beklentileri de zayıflamaya başladı.

Bu durum doların değer kaybetmesine neden oldu. Dolar endeksi 109 seviyesinden 108 seviyesine kadar düştü. Dolar/TL kuru alış fiyatı şu dakikalarda  18,52 lira, satış fiyatı ise 18,56 lira seviyesinden işlem görüyor. Dolar endeksin gerilemesi euro kurunun fırlamasını sağladı. Öte yandan dolardaki düşüş altın fiyatlarına da yaradı. Altın fiyatları da hızla yükselişe geçerken ons altın 1760 dolar oldu. Gram altın ise 1054 liradan satılıyor.

EURO KURUNDA SON DAKİKA GELİŞMELERİ

Euro kurunda son dakika gelişmeleri yatırımcılar tarafından merakla takip ediliyor. Döviz kurlarının sabahın erken saatlerinden itibaren takip eden vatandaşlar euro bugün ne kadar? Euro kaç lira? Euro ne kadar oldu? Euro dolar paritesi ne kadar? sorularının yanıtlarını araştırıyor.  

 

Euro kuru dünkü verilerin arındanj hızla yükseldi. Euro dolar paritesi bugün 1,0238 seviyesine yükseldi. Euro/TL alış fiyatı 18,90 TL, satış fiyatı ise 19,10 TL oldu. 

Euro/TL yükseliyor! Euro/TL bugün kaç TL? Euro dolar paritesi ne kadar oldu? 

Yükseliyor... Bir köşede eurosu olanlar sadece sizi ilgilendiriyor! Gümbür gümbür geliyor! Planınızı yapın