Ekonomi

1 Euro'su bile olanlara şok! Euro/TL bugün ne kadar? 1 Euro kaç lira oldu? 3 Temmuz 2022 son dakika Euro kuru...

Son dakika Euro kuru milyonlarca yatırımcı ve Euro'su olan vatandaş tarafından yakından takip ediliyor. Peki bugün Euro kaç lira? Euro kuru ne kadar 3 Temmuz 2022? Bugün 1 Euro kaç lira oldu? İşte ayrıntılar... jpg" />Euro kuru 3 Temmuz Pazar günü de en çok araştırılan konular arasında yer alıyor

Euro kuru 3 Temmuz Pazar günü de en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. Milyonlarca yatırımcı ve Euro'su olan vatandaş, son dakika fiyatları merak ediyor. 

Döviz kurları geçtiğimiz haftayı yükselişle tamamladı. Euro/TL Cuma günü güne 17 lira 47 kuruştan başladı. Ardından kurda, euro bölgesi ve Avrupa birliği enflasyon verileri ile birlikte hareketlilik arttı. Hem yurt dışı harcamaları olanlar, hem de yatırım amaçlı döviz kullananlar merakla döviz kuru canlı rakamlarındaki son dakika gelişmelerini araştırıyor. 

Peki bugün Euro kaç lira? Euro kuru ne kadar 3 Temmuz 2022? Bugün 1 Euro kaç lira oldu? İşte ayrıntılar...

Milyonlarca yatırımcı ve Euro'su olan vatandaş, kurdaki son dakika detaylarını merak ediyor. Doların gölgesinde yükselişini sürdüren Euro, dünle kıyaslandığında bugün sabaha artışla başladı. 

PİYASALARDA SON DURUM NE 3 TEMMUZ 2022!

Perşembe gün açıklanan  makroekonomik verilerin özellikle ABD ekonomisi için resesyon riskinin güçlendiği sinyallerini vermesiyle, küresel piyasalarda olumsuz bir seyir yaşanıyor. ABD'de son 40 senenin en yüksek enflasyonuyla mücadele edilmesi için uygulanan agresif para politikasının ülkeyi resesyona sokacağıyle ilgili endişeler de gittikçe güç kazanıyor. 

Bu hafta Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'ndan çarpıcı bir döviz hamlesi geldi ve 'Zorunlu Karşılık ve İhbarlı Döviz Mevduat Hesapları'nda uygulanan komisyon oranında değişiklik yapıldı. Bu kapsamda yüzde 1,5 olan komisyon oranı, yüzde 5'e çıkarıldı. 

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) tarafından yapılan konuyla ilgili açıklamada, "Bankamız Tarife Cetveli'nin "Zorunlu Karşılık ve İhbarlı Döviz Mevduat Hesapları" başlıklı 30 uncu maddesinde düzenlenen yüzde 1,5 seviyesindeki komisyon oranının yüzde 5 seviyesine yükseltilmesine karar verilmiştir" ifadeleri kullanıldı ve 22 Temmuz'da tesisin başlayacağına, 8 Temmuz'dan itibaren geçerli olacağına dikkat çekildi.

Peki tüm bu gelişmelerin ardından Euro kaç lira oldu? Euro/TL bugün ne kadar? 1 Euro kaç lira oldu? 3 Temmuz 2022 son dakika Euro kuru...

Euro kuru haftayı yükselişle tamamlamıştı. Cuma günü alış fiyatı 17,39 TL, satış fiyatı ise 17,50 TL olan Euro, 2 Temmuz sabahına 17,43 TL, satış fiyatı 17,51 TL seviyesinden başladı. 

Altında bu kez fırtına değil kasırga geldi! Bu rakamları gören inanamadı! İşte son dakika altın fiyatları 3 Temmuz 2022!

Benzin, motorin ve LPG'de son dakika! Yeni indirim var mı? Shell, Total, Opet, PO, BP fiyat listesi 3 Temmuz 2022

Emekli bayram ikramiye ödemeleri başladı! Kimin maaşını ne zaman alacağı belli oldu