Ekonomi

Euro'da son dakika şoku! Euro bugün kaç TL? 1 Euro'su bile olan hemen baksın! 29 Temmuz 2022 Euro kuru...

Fed'in faiz artırım kararının ardından dün akşam 17.90'ın altına düşen dolar kurunun ardından, Euro'daki son dakika gelişmeleri merak edilmeye başlandı. Peki 1 Euro bugün kaç TL oldu? Euro ne kadar? Euro yükseliyor mu? İşte son dakika Euro kuru 29 Temmuz 2022... Euro, geçen hafta duyurulan ABD enflasyon rakamlarıyla beraber yeniden yükseliş trendine girmişti

Euro kuru yatırımcılar ve Euro'su olan vatandaşlar tarafından yakından ve merakla takip ediliyor. Euro, geçen hafta duyurulan ABD enflasyon rakamlarıyla beraber yeniden yükseliş trendine girmişti. Euro/TL'de yaşanan bu yükseliş, Euro'su olanlar ve Euro almak isteyenler tarafından merakla araştırılmaya başlandı. Euro, yükselişiyle yatırımcılarının yüzünü gülürdü. 

 

Peki 1 Euro bugün kaç TL oldu? Euro ne kadar? Euro yükseliyor mu? İşte son dakika Euro kuru 29 Temmuz 2022...

Geçtiğimiz haftalarda Euro/dolar paritesinin eşitlenmesi sonrasında, Euro'daki son dakika gelişmeleri milyonlarca vatandaş tarafından yakından takip edilmeye başlandı. 12 Temmuz tarihinde Euro/dolar paritesi en düşük seviyesine gerilemiş ve 1 Euro 1 dolara eşitlenmişti. Bu düşüşü pek çok kişi yatırım fırsatı şeklinde ve Euro'larını bozdurdu. Ancak, Euro yönünü yeniden yukarıya çevirdi ve 18 TL seviyelerini aştı. 

 

ABD Merkez Bankası (Fed) geçtiğimiz gün piyasa beklentilerine paralel bir şekilde 75 baz puanlık faiz artırımını duyurdu. Fed'in faiz artırım kararının ardından dün akşam 17.90'ın altına düşen dolar kuru, yeni günü 17.87 TL seviyesinden açtı.

Çarşamba günü, Powell'ın enflasyonla mücadele taahhüdünü yinelemesine rağmen açıklamalarının beklendiği kadar 'şahin' olmaması sebebiyle Euro/dolar paritesi de tekrar 1.02'yi aştı. Pariteye bağlı şekilde Euro çarşamba akşam saatlerinde 18 lira 30 kuruş sevieysini aştı. Euro perşembe gününe ise 18 lira 36 kuruş seviyelerinden başladı ve gün içinde 18 lira 39 kuruşu aştı. 
 
Peki 1 Euro bugün kaç TL oldu? Euro ne kadar? Euro yükseliyor mu? İşte son dakika Euro kuru 29 Temmuz 2022...

EURO BUGÜN KAÇ LİRA 29 TEMMUZ 2022? 1 EURO BUGÜN NE KADAR OLDU?

Euro kurunda meydana gelen dalgalı seyrin ardından milyonlarca vatandaş son dakika güncel gelişmeleri yakından takip etmeye başladı. Milyonlarca kişi 'Euro yükseldi mi, 1 Euro bugün kaç lira, Euro düştü mü, Euro/TL kaç lira oldu?' sorularının yanıtlarını araştırıyor. 

Dün Euro alış fiyatı 18,29 TL, satış fiyatı ise 18,42 TL olarak kaydedildi.

Bugün sabah saatleri itibarıyla Euro alış fiyatı 18,30, satış fiyatı ise 18,41 TL seviyesinde işlem görüyor.

Altın fiyatları gümbür gümbür artıyor! 1 gram altını olan bile hemen baksın! 29 Temmuz 2022 altın fiyatları

Dolarda son dakika! Dolar yeniden atağa geçti! 1 dolar ne kadar? İşte 29 Temmuz 2022 dolar kuru...

Altını doları bırakın hemen gümüşe bakın! Gümüş gümbür gümbür geliyor! İşte 29 Temmuz 2022 gümüş fiyatları...