Ekonomi

Elinde euro olanlar acil baksın! Euro 2 gün sonra bu seviyeleri görebilir! Görenlerin ağzı açık kaldı...

Euro/dolar paritesi haftanın üçüncü işlem gününde de 1'in altında işlem görmeye devam ediyor. Elinde euro olanlar acil baksın! Euro bugün kaç TL? Euro bugün ne kadar? Bu rakamları görenlerin ağzı açık kaldı. İşte 24 Ağustos 2022 euro kuru... Elinde euro olanlar euro yükselecek mi yoksa düşmeye devam edecek mi? sorusunun yanıtını merak ediyor

Döviz kurlarında son dakika gelişmeler yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Elinde euro olanlar euro yükselecek mi yoksa düşmeye devam edecek mi? sorusunun yanıtını merak ediyor. Peki euro bugün kaç TL? Euro kuru ne kadar? Euro bugün güne nasıl başladı? Euro kurunda bu rakamları görenlerin ağzı açık kalıyor. İşte güncel euro kuru 24 Ağustos 2022...

Geçtiğimiz hafta Merkez Bankası'nın (TCMB) 100 baz puanlık faiz indirimindan sonra, 18.10'u aşan dolar/TL'de bu hafta şu ana kadar sakin bir seyir gözlemlenirken, euro resmen çakıldı.

Euro/dolar paritesi dün 0,99922 ile 20 yılın en dip seviyesini görürken bugün de yüzde 1'ina ltında değerleniyor.

EURO 2 GÜN SONRA BU SEVİYELERİ GÖREBİLİR

Piyasaların gözü Fed'in eylül ayında vereceği faiz kararında. Karar döviz kurları üzerinde etkili olacak. Asıl rakamların o zaman belli olması öngürülüyor.

Bu hafta ise euro ve dolar kurlarının değişmesi bekleniyor. Euro ve dolar 2 gün sonra yani cuma günü Fed Başkanı Jerome Powell'ın yapacağı açıklamara odaklandı. 2 gün sonra dolar kurunda yukarı yönlü bir hareketlilik bekleniyor. Dolar kuru şu dakikalarda  18,26 TL'den işlem görürken, 2 gün sonra bu seviyelerin aşılması bekleniyor.

Euro kurunda ise 2 gün sonra yükseliş beklentisi oluştu. 18,17 TL'den işlem gören euro/TL kurunda da hareketlilik bekleniyor. 

Peki euro bugün ne kadar? Euro bugün kaç TL? Euro güne nasıl başladı? Piyasalarda son durum ne? İşte son dakika euro kuru 24 Ağustos 2022...


 

EURO BUGÜN KAÇ TL? EURO/TL BUGÜN NE KADAR? 24 AĞUSTOS 2022

Euro kuru bugün güne düşüşle başladı. Euro alış fiyatı bugün 18,08 TL, satış fiyatı ise 18,16 TL seviyesinde işlem görüyor. 

''Euro düşüyor, bu düşüş kalıcı değil'' diyen İslam Memiş'ten hiçbir yerde duyulmamış yeni dönem açıklaması

Elinde Euro olanlar çabuk bakın! Euro dolar karşısında eridi, kül oldu! Son dakika Euro/TL kuru 23 Ağustos 2022...