19 / 05 / 2024

10 bin lira anında cebinizde! Dar gelirliye nefes olacak!

10 bin lira anında cebinizde! Dar gelirliye nefes olacak!

İhtiyaçlarını giderme konusunda zorluk çeken vatandaşlar için Akbank fırsatlar sunmaya devam ediyor. Akbank, hem müşteri kazanmak hem de yeni hizmetlerini vatandaşlara gösterebilmek için uygun oranlarda kampanyalar başlattı.



Akbank, yeni müşteri kazanımını artırmak için son dönemde sürekli olarak yeni kampanyalar ve yeni bankacılık ürünleri hazırlıyor. Bankanın teknolojiyi, bankacılık ürün ve hizmetlerine uyarlama konusundaki üstünlüğünü de hedefleyen yeni bir kampanya hazırladı.10 bin lira üst limit ile kullanabileceğiniz bu finansman kredisini, eşi benzeri olmayan düşük faiz oranı olan %0,99 ile kullanabileceksiniz. Bu avantajdan yararlanmak için tek yapmanız gereken Akbank Mobil uygulamasını akıllı cihazınıza indirerek bankaya bile gitmeden yeni müşteri olmak.

Peki, Akbank yüzde 0,99 Faizli 10 bin liralık Kredi Avantajından Nasıl Yararlanılır? 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön