20 / 07 / 2024

10 bin lira anında cebinizde! Dar gelirliye nefes olacak!

10 bin lira anında cebinizde! Dar gelirliye nefes olacak!

İhtiyaçlarını giderme konusunda zorluk çeken vatandaşlar için Akbank fırsatlar sunmaya devam ediyor. Akbank, hem müşteri kazanmak hem de yeni hizmetlerini vatandaşlara gösterebilmek için uygun oranlarda kampanyalar başlattı.




Akbank %0,99 Faizli 10.000 TL Kredi Avantajından Nasıl Yararlanırım?

Daha önce Akbank müşterisi olmayanlar, Akbank Mobil uygulamasını akıllı cihazlarına indirerek "Akbanklı olmak istiyorum" seçeneğini kullanarak banka müşterisi olmalıdır.  Banka şubelerine başvurarak üye olmak isteyen Akbanklı kişiler kampanyadan yararlanamazlar. Kampanyadan sadece uzaktan erişim ile Akbank'a üye ol işlemini tamamlayanlar faydalanabilir. Buradaki işlemlerden sonra kurye ile gönderilen evraklar tarafınıza teslim edilir. Belgelerin onaylanmasını müteakip 5 gün içerisinde Mobil ve İnternet şubesi üzerinden10 bin lira kredi başvurusunda bulunmanız gerekmektedir.

Haberekspresicom'da yer alan haber göre; onaylanan krediniz anında %0,99 faizle hesabınıza aktarılır ve 12 ayda geri ödenir. Banka kredi başvurusunu onaylamama hakkına sahiptir. Bunun için Akbank İhtiyaç Kredisi politikalarına uygun şartları sağlamanız gerekmektedir. Kampanya sadece gerçek kişilerin katılması şartıyla sunulmaktadır. Tüzel kişiler bu avantajdan yararlanamazlar. İşte 10 bin lira kredi kampanyası için gerekli olan koşullar...

 

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön