27 / 04 / 2024

10 Ekim Salı canlı euro/TL kuru! Euro ne kadar? Euro/TL alış satış fiyatları

10 Ekim Salı canlı euro/TL kuru! Euro ne kadar? Euro/TL alış satış fiyatları

Euro fiyatları, yatırımcılar ve euro alıp satmak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. Vatandaşlar ''euro bugün ne kadar? Euro/TL kuru kaç lira? 10 Ekim euro kaç lira?'' sorularını araştırıyor. İşte 10 Ekim Salı canlı euro/TL kuru...



Döviz kurları haftanın ikinci işlem gününde de yakından takip ediliyor. Milyonlarca vatandaş güncel döviz kurlarını araştırıyor. Dolar/TL kuru şu sıralar 27,76 liradan alınıp 27,79 liradan satılıyor. Peki Euro ne kadar? 10 Ekim Salı Euro/TL alış satış fiyatları...

10 EKİM SALI CANLI EURO/TL KURU! EURO BUGÜN NE KADAR OLDU?

10 Ekim 2023 euro/TL kuru güne yükselişle başladı. Yüzde 0,15  yükseliş kaydeden euro alış fiyatı 29,39 lira, satış fiyatı ise 29,48 liradan işlem görüyor. Euro dolar paritesi ise 1,0607 seviyesi ile yüzde 0,37 yükseliş kaydetti.

AVRUPA MERKEZ BANKASI'NDAN KRİTİK AÇIKLAMA GELDİ!

Avrupa Merkez Bankası üyesi ve Hollanda MB Başkanı Klaas Knot, ECB'nin mevcut faiz seviyesi ile enflasyon hedefini tutturabileceğini söyledi.

Knot dün yaptığı açıklamada, faiz oranlarını mevcut seviyeye yükselten Avrupa Merkez Bankas'ının, 2025 yılında enflasyonu yüzde 2'lik hedefine indirme konusunda inandırıcı bir şansa sahip olduğunu belirtti. 

10 Ekim Salı canlı euro/TL kuru! Euro ne kadar? Euro/TL alış satış fiyatları

KÜRESEL PİYASALARDA SON DAKİKA!

Küresel piyasalarda savaş etkisi hissediliyor. Petrol fiyatı bir anda yüzde 4 yükselişe geçti. Dünyada altın ve dolar da değer kazandı. Bu arada İsrail, para birimindeki düşüşü önlemek için 30 milyar dolarlık döviz satış programı açıkladı.

Savaş, global piyasaların gündeminde. Savaşın en büyük etkisi petrol fiyatlarında görüldü. Brent petrolün varil fiyatı yüzde 4 artarak 88 dolara kadar yükseldi. Yatırımcılar güvenli liman olarak gördükleri altın ve dolara yöneldi. Dolar endeksi 107 seviyesine yaklaştı.

Ons altın bin 850 doları aşarak son 10 günün zirvesine çıktı. İsrail'in para birimi şekel haftaya yüzde 2 kayıpla başladı. Bunun üzerine İsrail Merkez Bankası, dövize müdahale edileceğini duyurdu. Banka, 30 milyar dolara varan döviz satışı programı açıkladı.

Altında savaş etkisi! Altın fiyatları bir günde resmen fırladı! 10 Ekim Salı altın fiyatları ne kadar?

Dolarda fren patladı! 1 doları bile olanlar acil baksın! Dolar/TL kuru 10 Ekim 2023 ne kadar?

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön