29 / 04 / 2024

10 soruda TOKİ İstanbul Sosyal Konut Projeleri

10 soruda TOKİ İstanbul Sosyal Konut Projeleri

TOKİ işbirliği ile milyonlarca insan ucuz konut fırsatından yararlanmaya devam ediyor. Peki TOKİ İstanbul projelerinin ayrıntıları neler? İşte 10 soruda TOKİ İstanbul projeleri…



7-) TOKİ’nin İstanbul konut projelerinde kaç tane dükkan inşaatı da yer alacak?

TOKİ’nin İstanbul konut projelerinin içinde toplamda 72 adet dükkan inşaatı da yer almakta.

8-) TOKİ’nin İstanbul konut projelerinde inşa edilecek dükkanlar hangi projelerde bulunuyor?

İstanbul İli Arnavutköy İlçesi Baklalı Mahallesi 2. Etap 716 Konut ve 10 Adet Dükkan İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale)

İstanbul İli Maltepe İlçesi Atışokulu Mahallesi 1.Etap 572 Konut 8 Adet Dükkan ve 1 adet Cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi

İstanbul İli Arnavutköy İlçesi Baklalı Mahallesi 1. Etap 844 Konut 10 Adet Dükkan ve 1 adet Cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İhale)

İstanbul İli Arnavutköy İlçesi Baklalı Mahallesi 3. Etap 621 Konut ve 10 Adet Dükkan İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale)

İstanbul İli, Tuzla İlçesi, Aydınlı Mahallesi, 2. Etap 625 Adet Konut Ve 16 Adet Dükkan İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi

İstanbul İli Sancaktepe İlçesi Sarıgazi Mahallesi 420 Konut ve 18 Adet Dükkan İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi

9-) TOKİ’nin İstanbul projeleri kaç günde tamamlanacak?

İstanbul İli Arnavutköy İlçesi Baklalı Mahallesi 2. Etap 716 Konut ve 10 Adet Dükkan İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi: 650 takvim günü.

İstanbul İli Kağıthane İlçesi,Osmanpaşa Mahallesi, Kentsel Dönüşüm Projesi 300 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İKMAL İşi: 500 (BeşYüz) takvim günü.

İstanbul İli Maltepe İlçesi Atışokulu Mahallesi 1.Etap 572 Konut 8 Adet Dükkan ve 1 adet Cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi: 600 (AltıYüz) takvim günü.

İstanbul İli Arnavutköy İlçesi Baklalı Mahallesi 1. Etap 844 Konut 10 Adet Dükkan ve 1 adet Cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İhale): 650 (AltıYüzElli) takvim günü.

İstanbul İli Arnavutköy İlçesi Baklalı Mahallesi 3. Etap 621 Konut ve 10 Adet Dükkan İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale): 600 (AltıYüz) takvim günü.

İstanbul İli Arnavutköy İlçesi Baklalı Mahallesi 4. Etap 826 Konut ve 1 Adet İllköğretim Okulu İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi: 650 (AltıYüzElli) takvim günü.

İstanbul İli Sancaktepe İlçesi Sarıgazi Mahallesi 420 Konut ve 18 Adet Dükkan İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi: 600 (AltıYüz) takvim günü.

10 -) TOKİ İstanbul projeleri, bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın tüm detaylarını açıklayacağı Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi kapsamı dahilinde mi?

Hayır. Yukarıda isimleri geçirilen İstanbul projeleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bugün açıklayacağı proje dahilinde değildir.

10 soruda TOKİ İstanbul Sosyal Konut Projeleri

İstanbul’un havalimanları tek tek metrolanacak! Tarihler verildi

Gram altın 1.000 liranın altına düşüyor! Bu haber okunmadan bir gram altın bile alınmaz! Elinizi çabuk tutun

Ne dolar ne euro ne de altın! Artık herkes o para birimine yöneldi! Yastık altına artık bu para konuluyor

 


Geri Dön