07 / 05 / 2024

100 bin Türk lirası verilecek! Son başvuru tarihi 31 Mart…

100 bin Türk lirası verilecek! Son başvuru tarihi 31 Mart…

Kovid-19 saldını döneminde istihdam sayısını artırmak ve zarar gören işletmelerin istihdamını korumak için 100 bin Türk lirası faizsiz kredi desteği sağlanıyor. 100 bin TL’lik faizsiz kredi desteğinden faydalanmak için son tarih 31 Mart…



Projenin detayları ile ilgili bilgi veren Çepni, 2019’da 75 bin Türk lirası net satış hâsılatına sahip olan işletmelerin başvuruda bulunabildiğini anlatarak, projeden imalat sanayisi sektörünün tamamen faydalanabildiğini bildirdi.

Ticaret ve hizmet sektörlerinin de belli kapsamda olanlarının bu krediden faydalanabildiğini belirten Çepni, işletmelerin KOSGEB’in internet sayfasından detaylı bilgi alabileceğine dikkati çekerek, işletmeye alınacak elemanlarla ilgili de şartların bulunduğunu açıkladı.

100 bin Türk lirası verilecek! Son başvuru tarihi 31 Mart…

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

İşletmeye alınacak personel teknik lise, mesleki lise ya da üniversite mezunu olmalı. 
Son 3 yıl içinde 180 günden fazla prim günü olmamalı.
Yabancı uyruklu olmamalı.
Ödeme aşamasında işletmenin SGK ya da vergi borcu bulunmamalı.
Projede kadınlara pozitif ayrıcalık yapılıyor.
Projeye başvuran kadın işletmenin de ve işletmeye kadın istihdamı yapması durumunda kişi başına 10 bin Türk lirası fazla destek ödemesi yapılıyor. 

Devletten faizsiz 100 bin TL! Hem de 2 yıl geri ödemesiz…

Başvuran alıyor! 100 bin TL faizsiz kredi veriliyor!

Faizsiz ve 2 yıl geri ödemesiz 110 bin TL'lik kredi desteği müjdesi! Dikkat son gün...

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön