28 / 04 / 2024

Faizsiz ve 2 yıl geri ödemesiz 110 bin TL'lik kredi desteği müjdesi! Dikkat son gün...

Faizsiz ve 2 yıl geri ödemesiz 110 bin TL'lik kredi desteği müjdesi! Dikkat son gün...

KOSGEB aracılığıyla Kovid-19 salgınından olumsuz etkilenen mikro ve küçük işletmelere; alacakları her yeni mezun istihdamı için 100 bin TL, kadın istihdamında ise 110 bin TL faizsiz ve 2 sene geri ödemesiz kredi desteği sunulacağı duyuruldu. İşte tüm ayrıntılarıyla destek paketi kampanyası...



Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) aracılığıyla Kovid-19 salgınından olumsuz etkilenen mikro ve küçük işletmelere; alacakları her yeni mezun istihdamı için 100 bin TL, kadın istihdamında ise 110 bin TL faizsiz ve 2 sene geri ödemesiz kredi desteği sunulacağı duyuruldu. 3 Ocak tarihinde başlayan istihdam programına işletmeler tarafından talebin yoğun olduğu belirtiliyor. 

Faizsiz ve 2 yıl geri ödemesiz 110 bin TL lik kredi desteği müjdesi! Dikkat son gün...

31 MART’A KADAR BAŞVURUN

Genç istihdamına katkıda bulunacak destek paketi uygulamasına şimdiye kadar 30 bin işletme başvuruda bulunarak, yaklaşık 60 bin istihdam taahhüt etti. Toplam 75 bin yeni istihdamın amaçlandığı destek paketine başvurular, e-Devlet aracılığıyla 31 Mart tarihine kadar yapılabilecek. Bir taraftan da başvurularına onay verilen işletmelere 100 bin TL'lik ödemeleri geçtiğimiz hafta itibariyle yapılmaya başlandı. Pek çok firma destek ödemesine kavuştu.

Peki faizsiz 100 bin TL krediye kimler başvuru yapabilir? Faizsiz destek hangi sektörleri kapsıyor? İşte tüm ayrıntılarıyla destek paketi kampanyası...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön