14 / 05 / 2024

Faizsiz ve 2 yıl geri ödemesiz 110 bin TL'lik kredi desteği müjdesi! Dikkat son gün...

Faizsiz ve 2 yıl geri ödemesiz 110 bin TL'lik kredi desteği müjdesi! Dikkat son gün...

KOSGEB aracılığıyla Kovid-19 salgınından olumsuz etkilenen mikro ve küçük işletmelere; alacakları her yeni mezun istihdamı için 100 bin TL, kadın istihdamında ise 110 bin TL faizsiz ve 2 sene geri ödemesiz kredi desteği sunulacağı duyuruldu. İşte tüm ayrıntılarıyla destek paketi kampanyası...



DESTEK ÖDEME ŞARTLARI NELER?

İşletmelerden, kriterlere uygun yeni bir personele 12 ay boyunca istihdam sunmaları talep edilecek. Desteği kullanmak isteyen işletmelerde aranacak bir diğer önemli koşul ise son 12 aya ait ortalama istihdamını koruması olarak belirlendi. 

Faizsiz ve 2 yıl geri ödemesiz 110 bin TL lik kredi desteği müjdesi! Dikkat son gün...

KADIN İSTİHDAMINA DESTEK: ÜST LİMİT 110 BİN TL

İstenen koşullara sahip olan mikro ve küçük işletmeler, istihdam sağlayacakları her bir personel için 100 bin TL geri ödemeli destek sağlayacak. Mikro işletmeler 2, küçük işletmeler de 5 personele kadar bu destekten faydalanabilecek. İşletme sahibinin ya da işe alınan personelin kadın olması halinde destek üst limiti 110 binT L'ye yükselecek.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön