14 / 05 / 2024

Faizsiz ve 2 yıl geri ödemesiz 110 bin TL'lik kredi desteği müjdesi! Dikkat son gün...

Faizsiz ve 2 yıl geri ödemesiz 110 bin TL'lik kredi desteği müjdesi! Dikkat son gün...

KOSGEB aracılığıyla Kovid-19 salgınından olumsuz etkilenen mikro ve küçük işletmelere; alacakları her yeni mezun istihdamı için 100 bin TL, kadın istihdamında ise 110 bin TL faizsiz ve 2 sene geri ödemesiz kredi desteği sunulacağı duyuruldu. İşte tüm ayrıntılarıyla destek paketi kampanyası...



FAİZSİZ 100 BİN TL KREDİYE KİMLER BAŞVURABİLİR?

Genç, yeni mezun ve kadın istihdamına öncelik veren 3’üncü fazda, seçilen sektörlerde faaliyette bulunan işletmeler, 1981 ve sonrası doğumlu, daha önce hiç çalışmamış ya da son 3 senede 6 aydan fazla çalışmamış olan yeni personele istihdam sunabilecek. Destekten, üniversite mezununa ek olarak mesleki ve teknik lise mezunu olan kişileri istihdam eden işletmeler de faydalanabilecek. 

Faizsiz ve 2 yıl geri ödemesiz 110 bin TL lik kredi desteği müjdesi! Dikkat son gün...

DAHA ÖNCE DESTEK ALAN DA BAŞVURABİLİCEK

İstihdam edilen personelin şehir değiştirme, başka işe girme, askere gitme, sağlık problemleri gibi farklı sebeplerle işten ayrılması halinde, program şartlarına sahip olan başka personel işe alındığında destek sürecek. Daha önce bu çerçevede destek alan şirketler, yeni fazdan da faydalanabilecek.

Peki faizsiz 100 bin TL kredi destek şartları neler? Ödemeler nasıl yapılacak? İşte tüm ayrıntılarıyla destek paketi kampanyası...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön