Ekonomi

100.000 TL krediyi şimdi çek, sonra ödersin kampanyası! O banka müşterilerine kıyak yaptı: Faizler dipte, ödemeler sonra!

Yapı Kredi, güncel bir ertelemeli kredi kampanyası düzenlemekte ve bu fırsattan yararlanmak isteyenler için ne yapmaları gerektiğini belirtmektedir. Kampanya kapsamında 200 bin TL ödeme için 3 ay erteleme fırsatı sunulmaktadır. Başvuru şartlarını karşılamak ve daha fazla bilgi için haberimize bakabiKampanya kapsamında 200 bin TL ödeme için 3 ay erteleme fırsatı sunulmaktadır

Yapı Kredi, güncel bir ertelemeli kredi kampanyası düzenlemekte ve bu fırsattan yararlanmak isteyenler için ne yapmaları gerektiğini belirtmektedir. Kampanya kapsamında 200 bin TL ödeme için 3 ay erteleme fırsatı sunulmaktadır. Başvuru şartlarını karşılamak ve daha fazla bilgi için haberimize bakabilirsiniz.

İHTİYAÇ KREDİSİ ÇEKENLERE 90 GÜN SONRA ÖDEME SEÇENEĞİ SUNULUYOR! ERTELEMELİ KREDİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Yapı Kredi, ertelemeli kredi kampanyasının detaylarını müşterilerine iletmekte ve müşterilerin nasıl başvuru yapabileceklerini açıklamaktadır. Müşteriler kredi şartlarının yanı sıra bankanın sunduğu faiz oranı, kredi miktarı ve vade sayısı gibi detayları da öğrenebilmektedir. Eğer düşük faizli ve uygun ödeme planlı bir kredi arıyorsanız, Yapı Kredi'nin ertelemeli kredi kampanyası sizin için doğru bir seçenek olabilir.


200 BİN TL KREDİ BAŞVURUSU

Yapı Kredi, 200 bin TL'lik ertelemeli kredi kampanyasını müşterilerine sunmaktadır ve nakit ihtiyacı olan müşterilerin dikkatini çekmektedir. Kampanyaya başvurmak için mobil, dijital bankacılık veya SMS gibi seçenekler aracılığı ile başvuru yapabilirsiniz. Başvurunuz anlık olarak değerlendirilecek ve sizlere dönüş sağlanacaktır. Kredi notunuzun da etkili olabileceğini unutmayınız. Ayrıca, kredinin faiz oranı, kredi miktarı ve vade sayısı gibi diğer değişkenleri de merak edebilirsiniz.

ERTELEMELİ KREDİ KAMPANYASI ŞARTLARI

Yapı Kredi, resmi internet sitesinde 200.000 TL'ye varan 3 ay vadeli kredi kampanyası sunuyor. Bu kampanyanın şartları; ilk taksit tarihinin kredi açılış tarihinden itibaren en fazla 120 gün olması, kampanyanın azami vadesinin erteleme dahil 36 ay olması, ilk taksite erteleme faizinin yansıtılması ve Başvurunun Yapı Kredi'nin mobil uygulaması veya internet bankacılığı üzerinden yapılması halinde "Şubesiz Anında Kredi" menü koşulları 3 ay ertelemeli kredi için de geçerlidir.