27 / 04 / 2024

117 bin liraya ev sahibi olabilirsiniz! Prefabrik ev fiyatları ne kadar? İşte 18 Mayıs 2022 fiyat listesi...

117 bin liraya ev sahibi olabilirsiniz! Prefabrik ev fiyatları ne kadar? İşte 18 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Yaşanan teknolojik gelişmelerle birlite makineler tarafından 21'inci yüzyıla uygun olarak tasarlanan prefabrik evler, vaktin nakit olduğu bu dönemde sürede inşa edilebilir olması ile dikkat çekiyor. Peki, prefabrik ev fiyatları ne kadar? İşte 18 Mayıs 2022 fiyat listesi...



Elif AlparYaşanan teknolojik gelişmelerle birlite makineler tarafından 21'inci yüzyıla uygun olarak tasarlanan prefabrik evler, vaktin nakit olduğu bu dönemde sürede inşa edilebilir olması ile dikkat çekiyor. Prefabrik evlerin son zamanlarda gündeme gelmesinde ise en büyük etken aslında bu oluyor.

Uzmanlar sanılanın aksine prefabrik evlerin 50 ve 60 yıla kadar dayanıklı olmasıyla ve uzun ömrüyle ilgi çeken prefabrik evler, dayanıklı bir yapı inşaa etmek için harcanacak giderlere ekonomik bir çözüm oluyor. Ayrıca bununla beraber istediğiniz gibi tasarlayabildiğiniz prefabrik evinizi değiştirebilir ve dilediğiniz bölgeye taşıyabilirsiniz. 

117 bin liraya ev sahibi olabilirsiniz! Prefabrik ev fiyatları ne kadar? İşte 18 Mayıs 2022 fiyat listesi...

EKONOMİK SORUNLARA YENİ ÇÖZÜM!

Betonarme evlerde oturmaya alışmış pek çok kişinin yenilnen teknoloji ile beraber farklı üretim teknolojileri kullanılan yapıları keşfetmeye başladığını söyleyen Trend Yapı Prefabrik Yetkilisi Hüseyin Karabulut, şunları kaydetti:

“İnsanların uzun yıllar boyunca bildiği ve gördüğü beton yapılar konusunda alışkanlıklarını kırmak kolay olmasa da değişen ekonomik şartlarla birlikte prefabrik evlerin tekrar gündeme gelmesi açıkçası bizi heyecanlandırıyor. Dayanıklı, sağlam ve uzun ömürlü yapılar olan prefabrik evlerin kısa sürede inşa edilebilirliği ve demonte oluşunun kullanıcısına avantaj sağladığını daima vurgulayacağız” diyor. 

117.000 TL’YE EV SAHİBİ OLABİLİRSİNİZ!

Her sektörde olduğu gibi ekonomik şartlar sebebiyle artan malzeme fiyatları prefabrik sektörünü de derinden sarstı. 2022 Prefabrik Ev Fiyatları, prefabrik evin metrekaresine, oda-bölme sayısına, tek katlı ya da çift katlı olmasına ve nereye kurulacağına bağlı olarak değişkenlik gösteriyor.

Prefabrik yapılar ile uygun fiyatlar ile ev sahibi olunabildiğine dikkat çeken Karabulut, “2.50 metre duvar yüksekliğine ve düz dış cephe görünümüne sahip prefabrik evlerimizin Fiyatları ise 117.000 TL’den başlamaktadır. Standart olarak belirttiğimiz 2.80 metre duvar yüksekliğine ve ahşap dış cephe görünümüne sahip prefabrik evlerimizin fiyatları ise 135.000 TL’yi buluyor." dedi.

Peki, prefabrik ev fiyatları ne kadar? İşte 18 Mayıs 2022 fiyat listesi...


Geri Dön