03 / 05 / 2024

12 ay boyunca hesaplara 650 TL yatıyor! e-Devlet'ten başvuran PTT'den alabilir! Dar gelirli aileler dikkat!

12 ay boyunca hesaplara 650 TL yatıyor! e-Devlet'ten başvuran PTT'den alabilir! Dar gelirli aileler dikkat!

Aile Bakanlığı dar gelirli ve çocuk sahibi olan hanelere 350 lira ile 650 lira arasında destek ödemesi yapıyor. Peki Çocuk Destek Bileşeni hesaplara yatırıldı mı? İşte ayrıntılar...



"Çocuk Destek Bileşeni", Aile Destek Paketi kapsamına alındı. Binlerce aile, Çocuk Destek Bileşeni aralık ayı ödemelerinin hesaplara yatırılacağı tarihi merakla araştırıyor. 

İhtiyaç sahibi hanelerin çocuklarına verilen çocuk parası ödemeleri Aralık ayının ortalarına gelinmesiyle beraber yeniden merak konusu oldu ve gündeme yerleşti.

12 ay boyunca hesaplara 650 TL yatıyor! e-Devlet ten başvuran PTT den alabilir! Dar gelirli aileler dikkat!

Aile Bakanlığı Çocuk Destek Bileşeni çerçevesinde yeni bir yardım programını hayata geçirdi. Bu şekilde sosyal destekten faydalanan hanelerdeki çocuk sayısına göre aylık 350 TL ile 650 TL aralığında değişen tutarlarda nakdi destek veriliyor. 

Milyonlarca haneye maddi destek vermeyi planladıklarına dikkat çeken Aile Bakanlığı geçen ay çocuk parasını ayın ilk haftasında hesaplara yatırmıştı.

Peki Aralık ayı çocuk desteği hesaplara yattı mı? Çocuk Destek Bileşeni Aralık ayı ödemeleri ne zaman yapılacak? İşte Aralık 2022 çocuk parası ile ilgili merak edilen detaylar...


Geri Dön