29 / 04 / 2024

12 milyon emekliye 55.000 TL ödeme! Maaş hesabınıza yatacak!

12 milyon emekliye 55.000 TL ödeme! Maaş hesabınıza yatacak!

12 milyon emekli bugün başvuru yaparak 55.000 TL ödeme aldı! Maaş hesabınıza yatacak...



12 milyon emekli vatandaşlar, Denizbank ve Yapı Kredi Bankası üzerinden 55.000 Türk Lirası'na kadar bugün itibariyle ödemelere başlandı. Emekli maaşı alan vatandaşlar nakit ihtiyaçları için 55.000 TL'ye kadar ödemeleri kendi banka maaş hesaplarına yatırabilecek.

Denizbank ve Yapı Kredi Bankası üzerinden emekli maaşı alan vatandaşlara daha uygun faiz oranları ile birlikte Kredi verirken maaş almayan müşterilere ise Kredi notuna göre 55.000 TL ödeme verilmektedir.

12 milyon emekliye 55.000 TL ödeme! Maaş hesabınıza yatacak!

55 bin TL'ye kadar ihtiyaç kredisi kullanacak olan vatandaşların başvurularını gerçekleştirmeleri durumunda 24 ay vadeli olarak Kredi ödeme tablosu oluşturulması gerekiyor. 36 ay vadeli ödeme tablosu oluşturmak istiyorsanız 49.000'ye kadar ihtiyaç kredisi başvurusunu Denizbank ve Yapı Kredi Bankası üzerinden gerçekleştirmeniz isteniyor.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön