27 / 04 / 2024

1.20 faizli konut kredisi başvuruları başladı mı? İşte düşük faizli konut kredisi başvuru şartları ve ödeme planı!

1.20 faizli konut kredisi başvuruları başladı mı? İşte düşük faizli konut kredisi başvuru şartları ve ödeme planı!

1.20 faizli konut kredisi başvuruları başladı mı sorusunun yanıtı pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. İşte düşük faizli konut kredisi başvuru şartları ve ödeme planı...



Hiç evi olmayan vatandaşların merakla beklediği müjde geldi. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, hükümet ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar için düğmeye bastı. 

Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre, BDDK, ikinci konutunu alacaklar için kredi sınırlaması getirmişti. Verilen detaylara göre, tapusu olan tüketici, yeni bir konut daha isterse, evin değerinin yüzde 90'ı değil, yüzde 22.5'i kadar kredi kullanabilecek. 

Söz konusu bu kararla yatırımcının değil ihtiyacı olanın konuta ulaşması hedeflenirken, hiç konutun olmayan vatandaşlar için yeni bir kampanya başlatılacağı açıklandı.

Paylaşılan bilgilere göre, Orta Vadeli Program (OVP) kapsamında ilk defa konut  alacaklara düşük faizli konut kredisi imkanı geliyor.

1.20 faizli konut kredisi başvuruları başladı mı? İşte düşük faizli konut kredisi başvuru şartları ve ödeme planı!

Aktarılan bilgilere göre marekla beklenen İlk Evim kampanyası başvuru detaylarının ne zaman netlik kazanacağı merak ediliyor. Yüzleri güldüren kredi için beklenti, 15 yıl (180 ay) vade imkanı ve 1.20 faiz oranına sahip olması şeklinde.

Verilen detaylara göre, 1.20 faizli konut kredisi ile ilgili gelecek son dakika açıklamaları da yakından takip ediliyor. 

1.20 FAİZLİ KONUT KREDİSİ BAŞVURULARI BAŞLADI MI? 

Paylaşılan bilgilere göre, ilk defa konut alacaklar için hayata geçirilmesi beklenen kampanya ile ilgili detaylar henüz belli olmadı. Ev almak isteyenlerin merakla beklediği düşük faizli konut kredisi kampanyası ile ilgili detayların Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanması bekleniyor.

Ayrıca yine verilen bilgiye göre, söz konusu kampanyaya ilişkin çalışmaların kısa zaman içerisinde tamamlanması bekleniyor. Söz konusu bu çalışmaların tamamlanmasından sonra konunun önümüzdeki günlerde Meclis'e gelmesi bekleniyor. 

Konu ile ilgili olarak aktarılan bilgilere göre, 1.20 düşük faizli konut kredisinden hiç evi olmayan kişiler faydalanacak. Ayrıca ilk konutunu alacaklara 120 ay dışında 15 yıl yani 180 aya kadar bir vadelendirme imkanı da sunması bekleniyor. 

TOKİ'den İstanbul'a 1.259 konutluk 3 yeni proje geliyor! Tarihler tek tek açıklandı! 

Hesaplara yatırılacak 13 bin 72 TL için bunu yapmanız yeterli! Hemen bakın!

TOKİ Nevşehir projesinde son dakika! 168 konutluk yeni proje için bu tarihe dikkat!


Geri Dön