17 / 05 / 2024

13 bin lira maaş! Başvuru tarihi ve detayları belli oldu

13 bin lira maaş! Başvuru tarihi ve detayları belli oldu

Memur olmak isteyen vatandaşlara müjde. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından alım ilanı açıldı. Alınacak olan personelin en az 13.000 TL maaş ile çalışacağı açıklandı. İşte tüm detaylar...



İşte tüm başvuru detayları

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı bünyesinde çalıştırılmak üzere personel alım ilanı yayınlandı ve en az 13.000 TL maaş alınacağı da bilgisi verildi. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı üzerinden uzun süreden beri işe alım ilanı bekleniyordu ve sonunda bu alım ilanı geldi. Belirli tarihlere kadar ulaştırma ve altyapı bakanlığı üzerinden gerekli şartları sağlayarak başvuruda bulunmak gerekiyor.

4857 sayılı iş kanunu ve aynı zamanda 4.857 sayılı işçilerin işi alınması ile ilgili usul ve esaslar hakkındaki yönetmelik hükümleri gereğince işe alım yapılacağının bilgisi paylaşıldı. 13 Mart 2023 ve 17 Mart 2023 tarihleri arasında gerçekleşecek olan başvurular İŞKUR’un Kendi resmi internet sitesi üzerinden yapılacak. Yapılan açıklamalara göre başvurana adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması 18 yaşını doldurmuş olması gerekiyor.


Geri Dön